Vartotojo duomenų panaikinimas „Microsoft Planner“

Norėdami užtikrinti, kad vartotojas būtų panaikintas iš "Microsoft Planner", panaikinkite šį vartotoją "Microsoft" 365 administravimo centre. Panaikinus vartotoją, jų telemetrijos informacija bus panaikinta programoje "Microsoft Planner", o vartotojo vardas pakeistas į ankstesnį vartotoją. Jei norite panaikinti ne vartotojo vardą ir telemetrijos informaciją, turite pasiekti atitinkamus planus ir tai padaryti neautomatiškai.

Norėdami panaikinti vartotoją iš planavimo priemonės

Kaip "Office" 365 administratorius, eikite į "Microsoft 365" administravimo centrą ir panaikinkite vartotoją atlikdami veiksmus, nurodytus dalyje vartotojo naikinimas iš jūsų organizacijos.

Taip pat bus panaikintas vartotojas iš "Azure Active Directory". Galite atkurti paskyrą per 30 dienų, nes po šio laiko vartotojo duomenys bus panaikinti visam laikui.

Svarbu: Jei iš pradžių panaikinsite vartotoją iš "Azure Active Directory", negalėsite eksportuoti vartotojo planų iš "Microsoft Planner". Būtinai eksportuokite planus iš "Microsoft" planavimo priemonės pirmiausia, jei ketinate taip pat panaikinti vartotoją iš savo organizacijos.

Kas panaikinama automatiškai

Panaikinus vartotoją, jų telemetrijos ir vartotojo vardas panaikinami, kaip nurodyta toliau:

  • Visi telemetrijos duomenys panaikinami.    Tai atsitinka kiekvieną kartą, kai vartotojas panaikinamas iš "Azure Active Directory".

  • Vartotojo vardas ir User.Id panaikinami.    "Microsoft Planner" išsaugo vartotojo vardą ir User.Id prieš TaskUserID. Panaikinus vartotoją, "Microsoft Planner" išlaiko "TaskUserID", bet panaikina vartotojo vardą ir User.Id. Tai įgalina "Microsoft" planavimo priemonę:

    • Pervardykite vartotoją į ankstesnį vartotoją. Visi pašalinti vartotojai bus pavadinti "buvusiu vartotoju".

    • Saugokite informaciją "užduotis, kurią sukūrė", "priskirta užduotis" ir "užduotis atlikta" po pavadinimu "buvęs vartotojas".

Konkrečių vartotojo duomenų naikinimas

Kadangi "Microsoft Planner" yra bendradarbiavimo įrankis, kai daug darbų bendrinama, panaikinus vartotoją nepanaikinami jokie planai, užduotys arba turinys, kurį vartotojas naudojo su arba nurodo. Jei norite pašalinti arba redaguoti duomenis, įtrauktus į planus ir užduotis, galite rankiniu būdu redaguoti planą.

Norėdami redaguoti planus, atlikite vieną iš šių veiksmų:

  • Suteikite sau teises į grupę, kurioje yra vartotojo asmeniniai duomenys.    Tai naudingiausia, kai vartotojo duomenys yra kažkur, kad vartotojas patys neturi prieigos prie.

  • Pakeiskite vartotojo slaptažodį ir prisijunkite kaip vartotojas.    Tai geriausiai tinka planams, kuriuos vartotojas dalyvavo.

    Svarbu: Pakeitę vartotojo slaptažodį ir prisijungę, nes jie veikia tik tada, kai tai padarysite prieš panaikindami vartotoją iš savo organizacijos.

Kai turite teises arba esate prisijungę kaip vartotojas, galite pakeisti arba pašalinti bet kokį planą, užduotį ar kitą turinį, kuris nebeteitų informacijos vartotojui.

Taip pat žr.

Vartotojo duomenų eksportavimas iš „Microsoft Planner“

Pastaba:  Šis puslapis išverstas automatiškai, todėl gali būti gramatikos klaidų ar netikslumų. Mūsų tikslas – padaryti, kad šis turinys būtų jums naudingas. Prašome mus informuoti, ar radote reikiamos informacijos. Čia yra straipsnis anglų kalba, kuriuo galite pasinaudoti kaip nuoroda.

Tobulinkite savo „Office“ įgūdžius
Ieškoti mokymo
Pirmiausia gaukite naujų funkcijų
Prisijunkite prie „Office Insider“ dalyvių

Ar ši informacija buvo naudinga?

Dėkojame už jūsų atsiliepimus!

Dėkojame už jūsų atsiliepimą! Panašu, kad gali būti naudinga jus sujungti su vienu iš mūsų „Office“ palaikymo agentų.

×