Bloknoto bendrinimo sustabdymas „OneDrive“

Jei „OneDrive“ turite bendrinamą bloknotą ir nenorite, kad jį kas nors matytų arba redaguotų, galite palikti bloknotą „OneDrive“ ir pakeisti bendrinimo parametrus.

Kad konkretus asmuo nematytų ir neredaguotų bloknoto, galite pakeisti bendrinimo su teises.

  1. Spustelėkite Failas > Bendrinti > Kviesti žmones.

  2. Dalyje Bendrinama su dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite asmens vardą.

  3. Pasirinkite visiškai pašalinti vartotoją arba pakeisti jo teises.

    Bloknoto teisių keitimas arba bendrinimo sustabdymas

Pastaba :  Jei nenorite leisti redaguoti bloknotą, bet norite leisti peržiūrėti, pakeiskite teises iš Gali redaguoti į Gali peržiūrėti.

Bendrinimo saito išjungimas

Jei bendrinote bloknotą naudodami saitą, galite išjungti saitą, kad žmonės negalėtų peržiūrėti arba redaguoti bloknoto. Kai išjungsite saitą, jį spustelėję žmonės gaus pranešimą, kad saitas gali būti panaikintas arba nebegaliojantis arba jiems nesuteikta teisė peržiūrėti.

  1. Spustelėkite Failas > Bendrinti > Gauti bendrinimo saitą.

  2. Šalia Peržiūrėti saitą arba Redaguoti saitą spustelėkite Išjungti saitą.

    Bendrinimo saito įjungimas arba išjungimas

Pastaba :  Jei matote mygtuką Kurti saitą be saito, nesukūrėte bloknoto saito arba jį išjungėte.

Tobulinkite savo įgūdžius
Ieškoti mokymo
Pirmiausia gaukite naujų funkcijų
Prisijunkite prie „Office Insider“ dalyvių

Ar ši informacija buvo naudinga?

Dėkojame už jūsų atsiliepimus!

Dėkojame už jūsų atsiliepimą! Panašu, kad gali būti naudinga jus sujungti su vienu iš mūsų „Office“ palaikymo agentų.

×