Bendro naudojimo aplanko sinchronizavimo stabdymas „SharePoint Workspace 2010“

Pastaba:  Norėtume jums kuo greičiau pateikti naujausią žinyno turinį jūsų kalba. Šis puslapis išverstas automatiškai, todėl gali būti gramatikos klaidų ar netikslumų. Mūsų tikslas – padaryti, kad šis turinys būtų jums naudingas. Gal galite šio puslapio apačioje mums pranešti, ar informacija buvo naudinga? Čia yra straipsnis anglų kalba , kuriuo galite pasinaudoti kaip patogia nuoroda.

Galite sustabdyti bendrai naudojamo aplanko sinchronizavimą, kol jį naudojate, arba iš Paleisties juostos.

Sinchronizavimo sustabdymas, naudojant bendrai naudojamą aplanką

Spustelėkite baigti sinchronizuoti bendro naudojimo aplanko pavadinimą srityje Sinchronizavimo užduotys .

Pastaba: Šis veiksmas įtakoja tik kompiuterį, kuriame pasirenkate šią parinktį. Jei norite stabdyti bendrai naudojamo aplanko sinchronizavimą visuose kompiuteriuose, kuriuose turite abonementą, turite pasirinkti naikinimo parinktį kaip aprašyta žemiau.

Sinchronizavimo sustabdymas Paleisties juostoje

  1. Spustelėkite bendrai naudojamą aplanką, kurio sinchronizavimą norite sustabdyti.

  2. Skirtuke Pagrindinis spustelėkite išplečiamąją rodyklę, esančią mygtuke Naikinti, tada spustelėkite parinktį naikinti.

    Išsami informacija

    • Naikinti: bendrai naudojamas aplankas naikinamas iš jūsų abonemento šiame kompiuteryje. Tačiau, jei abonementą pridėjote viename ar daugiau kitų kompiuterių, darbo sritis bus rodoma kategorijoje „Ne šiame kompiuteryje“. Jei norite, galite atkurti panaikintą bendrai naudojamą aplanką atsisiųsdami jį iš kito kompiuterio.

    • Naikinti iš visų kompiuterių: bendrai naudojamas aplankas naikinamas visuose kompiuteriuose, kuriuose turite abonementą. Narystė bendrai naudojamame aplanke nutraukiama, jei kitas narys nepakviečia jūsų iš naujo. Ši parinktis galima, tik jei abonementą turite daugiau nei viename kompiuteryje.

    • Naikinti visiems nariams: pasirinktas bendrai naudojamas aplankas naikinamas visuose aplanko narių kompiuteriuose. Ši parinktis galima tik administratoriams. Šią parinktį naudokite, tik jei esate įsitikinę, kad nei vienas narys nebenaudoja aplanko ir pagrindinė informacija yra archyvuota.

Tobulinkite savo „Office“ įgūdžius
Ieškoti mokymo
Pirmiausia gaukite naujų funkcijų
Prisijunkite prie „Office Insider“ dalyvių

Ar ši informacija buvo naudinga?

Dėkojame už jūsų atsiliepimus!

Dėkojame už jūsų atsiliepimą! Panašu, kad gali būti naudinga jus sujungti su vienu iš mūsų „Office“ palaikymo agentų.

×