MICROSOFT TEAMS (brezplačno)
Obvestilo končnemu uporabniku

Storitev Microsoft Teams (brezplačno) je namenjena za uporabo v organizacijah kot so mala podjetja ali skupine sodelavcev.  Če ste bili povabljeni, da se pridružite skupini v storitvi Microsoft Teams (brezplačno), bo skupina, ki se ji boste v primeru storitev Microsoft Teams (brezplačno) pridružili, smatrana kot vaša organizacija za namene tega obvestila, oseba, ki upravlja vašo skupino, pa bo smatrana kot skrbnik vašega računa v storitvi Microsoft Teams (brezplačno).

 

Za vašo uporabo storitve Microsoft Teams (brezplačno) velja politika vaše organizacije, če obstaja. Prosimo, naslovite svoje poizvedbe glede zasebnosti, vključno s kakšnimi koli zahtevami posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki,  na skrbnika vaše organizacije.  Skrbnik organizacije, ki se ji boste pridružili, lahko (i) nadzoruje in upravlja vaš račun, vključno s spreminjanjem in prekinjanjem vašega dostopa ter (ii) dostopa in obdeluje vaše podatke, vključno z vsebinami vaše komunikacije in datoteke.  Vaša podatkovna baza (ime, datum prijave in e-pošta) je lahko vidna skrbniku in drugim uporabnikom storitev znotraj vaše organizacije. 

 

Ko uporabljate družbene funkcije storitve Microsoft Teams (brezplačno), drugi končni uporabniki v vaši organizaciji lahko vidijo nekatere od vaših dejavnosti. Če želite o družbenih in drugih funkcijah izvedeti več, prosimo poglejte našo dokumentacijo in strani vsebine pomoči. Microsoft ni odgovoren za prakse zasebnosti ali varnosti vaše organizacije.

 

Naslednje bo veljalo tudi za vas kot končnega uporabnika spletnih storitev Microsoft :

 

Pravilnik o sprejemljivi rabi
Preberite pogoje uporabe Microsoft spletnih storitev.

Obvestilo o zasebnosti
Preberite Obvestilo o zasebnosti končnih uporabnikov.