MICROSOFT TEAMS (Free)
Sluttbrukervarsel

Microsoft Teams (gratis) er ment å brukes av organisasjoner, for eksempel små bedrifter eller grupper av medarbeidere.  Hvis du ble invitert til å bli med i en gruppe i Microsofts Teams (gratis), vil gruppen du er med i Microsoft Teams (gratis) betraktes som organisasjonen din i forbindelse med denne kunngjøringen, og personen som administrerer gruppen blir vurdert som Administrator av kontoen din i Microsoft Teams (gratis).

 

Din bruk av Microsoft Teams (gratis) kan være underlagt organisasjonens retningslinjer, hvis noen. Vi ber deg sende alle forespørsler, inkludert eventuelle forespørsler om identifiserbar naturlig person, til administratoren av organisasjonen din.  Administratoren av organisasjonen du blir med i, kan (i) kontrollere og administrere kontoen din, inkludert å endre og avslutte tilgangen din, og (ii) få tilgang til og behandle dataene dine, inkludert innholdet i kommunikasjon og filer.  Katalogdataene dine (navn, registreringsdato og e-post) kan være synlige for administratoren og andre brukere av tjenestene i organisasjonen din. 

 

Når du bruker sosiale funksjoner i Microsoft Teams (gratis), kan andre sluttbrukere i organisasjonen se noen av aktivitetene dine. Hvis du vil vite mer om sosiale funksjoner og andre funksjoner, kan du lese gjennom dokumentasjonen og hjelpinnholdssidene våre. Microsoft er ikke ansvarlig for personvern- eller sikkerhetspraksisen til organisasjonen din.

 

Følgende vil også gjelde for deg som sluttbruker av en Elektronisk tjeneste til Microsoft:

 

Akseptable bruksretningslinjer
Les bruksvilkårene for de Elektroniske tjenestene til Microsoft.

Personvernvarsel
Les Personvernvarselet til Sluttbrukere.