MICROSOFT TEAMS (ingyenes)
Végfelhasználói nyilatkozat

A Microsoft Teams (ingyenes) alkalmazás a szervezetek, például kisvállalkozások vagy munkatársi csoportok általi használat céljára készült.  Ha Önt meghívták, hogy csatlakozzon egy csoporthoz a Microsoft Teams (ingyenes) alkalmazásban, a jelen nyilatkozat vonatkozásában a Microsoft Teams (ingyenes) alkalmazásban a csatlakozáshoz használt csoport tekinthető az Ön szervezetének, a csoportot adminisztráló személy pedig az Ön fiókjához tartozó adminisztrátornak a Microsoft Teams (ingyenes) alkalmazásban.

 

A Microsoft Teams (ingyenes) alkalmazás Ön általi használatára adott esetben az Ön szervezetének szabályzatai vonatkozhatnak. Kérjük, az adatvédelemmel kapcsolatos kéréseit – az adatokra vonatkozó kéréseit is beleértve – intézze szervezete adminisztrátorához.  A csatlakozáshoz Ön által használt szervezet adminisztrátora (i) ellenőrzése alatt tarthatja és adminisztrálhatja az Ön fiókját, ideértve az Ön hozzáférésének módosítását vagy megszüntetését is, és (ii) elérheti és feldolgozhatja az Ön adatait, ideértve az Ön kommunikációs üzeneteinek és fájljainak tartalmát is.  Az Ön címtáradatai (név, feliratkozás dátuma és e-mail-cím) láthatóak lehetnek az adminisztrátor, valamint a szervezetén belüli többi felhasználó számára. 

 

Amikor a Microsoft Teams (ingyenes) közösségi funkcióit használja, a szervezete többi végfelhasználója esetleg láthatja az Ön egyes tevékenységeit. Ha többet szeretne tudni a közösségi és más funkciókról, tekintse meg dokumentációnkat és a súgótartalmat bemutató oldalakat. A Microsoft nem vállal felelősséget az Ön szervezete adatvédelmi vagy biztonsági gyakorlatáért.

 

A Microsoft egyik online szolgáltatásának végfelhasználójaként a következők is érvényesek Önre:

 

Megfelelő használatra vonatkozó szabályzat
Olvassa el a Microsoft Online Szolgáltatások használatára vonatkozó feltételeket.

Adatvédelmi nyilatkozat
Olvassa el a Végfelhasználókra vonatkozó Adatvédelmi nyilatkozatot.