MICROSOFT TEAMS (Free)
Loppukäyttäjää koskeva ilmoitus

Microsoft Teams (free) on tarkoitettu käytettäväksi organisaatioille kuten pienet yritykset tai työntekijäryhmät.  Jos sinut kutsutaan liittymään Microsoft Teams (free) -ryhmään, ryhmä, johon liityt Microsoft Teams (free) -yhteisössä, katsotaan oraganisaatioksesi tässä ilmoituksessa ja ryhmää hallinnoiva henkilö katsotaan Microsoft Teams (free) -tilisi hallinnoijaksi.

 

Microsoft Teams (free) -palvelun käyttöä voivat koskea mahdolliset organisaation käytännöt. Ohjaa tietosuojaa koskevat kysymyksesi, mukaan lukien rekisteröidyn pyynnöt, organisaatiosi  hallinnoijalle .  Organisaation hallinnoija voi (i) valvoa ja hallinnoida tiliäsi, mukaan lukien pääsyn muokkaaminen ja lopettaminen ja (ii) päästä tietoihisi ja käsitellä niitä, mukaan lukien viestisi ja tiedostosi.  Hakemistotietosi (nimi, rekisteröintipäivä ja sähköpostiosoite) voivat näkyä hallinnoijalle ja muille palveluiden käyttäjille organisaatiossasi. 

 

Kun käytät Microsoft Teams (free) -palvelun sosiaalisia ominaisuuksia, muut loppukäyttäjät organisaatiossasi voivat nähdä toimintasi. Saat lisätietoja sosiaalisista ominaisuuksista ja muista toiminnoista asiakirjoistamme ja ohjesivuiltamme. Microsoft ei ole vastuussa organisaatiosi tietosuoja- tai turvakäytännöistä.

 

Seuraava koskee sinua Microsoft Online Service -palvelun loppukäyttäjänä.

 

Sallitun käytön menettely
Lue Microsoft Online Services -palveluiden käyttöehdot.

Tietosuojailmoitus
Lue Tietosuojailmoitus loppukäyttäjille.