MICROSOFT TEAMS (gratis)
Meddelelse til slutbruger

Microsoft Teams (gratis) er beregnet til brug af organisationer som f.eks. mindre virksomheder eller grupper af medarbejdere.  Hvis du er blevet inviteret til at blive medlem af en gruppe i Microsoft Teams (gratis), betragtes den gruppe, du bliver medlem af i Microsoft Teams-instansen (gratis) som din organisation, for så vidt angår denne meddelelse, og den person, som administrerer gruppen, vil blive betragtet som administrator af din konto i Microsoft Teams (gratis).

 

Din brug af Microsoft Teams (gratis) kan være underlagt din organisations politikker, hvis de forefindes. Hvis du har spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger, herunder anmodninger om registrerede personer, skal du henvende dig  til administratoren i din organisation.  Administratoren i den organisation, du bliver medlem af, kan (i) kontrollere og administrere din konto, herunder ændre og annullere din adgang og (ii) få adgang til og behandle dine data, herunder indholdet i din kommunikation og dine filer..  Dine katalogdata (navn, tilmeldingsdato og mail) kan være synlige for administratoren og andre brugere af tjenesterne i din organisation. 

 

Når du bruger sociale funktioner i Microsoft Teams (gratis), kan andre slutbrugere i organisationen muligvis se nogle af dine aktiviteter. Yderligere oplysninger om de sociale funktioner og andre funktioner kan du finde ved at gennemgå vores dokumentations- og Hjælp-indholdssider. Microsoft er ikke ansvarlig for  din organisations praksis for beskyttelse af personlige oplysninger eller sikkerhed.

 

Følgende gælder også for dig som slutbruger af en Microsoft-onlinetjeneste:

 

Politik vedrørende acceptabel brug
Læs vilkår for brugen af Microsofts onlinetjenester.

Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger
Læs meddelelsen om beskyttelse af personlige oplysninger til slutbrugere.