MICROSOFT TEAMS (gratuït)
Avís per a usuaris finals

Microsoft Teams (gratuït) ha estat dissenyat per ser utilitzat per organitzacions com ara petites empreses o companys de feina.  Si ha estat convidat a unir-se a un grup a Microsoft Teams (gratuït), el grup al qual s’està incorporant a la instància de Microsoft Teams (gratuït) serà considerat la seva organització per als efectes d’aquest avís, i la persona que administra el grup serà considerada l’administrador del seu compte a Microsoft Teams (gratuït).

 

Pot ser que el seu ús de Microsoft Teams (gratuït) estigui subjecte a les polítiques de la seva organització, si n’hi ha. Dirigeixi les seves consultes sobre privadesa, incloent-hi les consultes sobre la persona interessada,  a l’administrador de la seva organització.  L’administrador de l’organització a la qual s’està incorporant pot (i) controlar i administrar el seu compte, incloent-hi la modificació o cancel·lació del seu accés i (ii) l’accés i tractament de les seves dades, incloent-hi el contingut dels seus arxius i les seves comunicacions.  Les seves dades del directori (nom, data de registre i adreça de correu electrònic) poden ser visibles a altres usuaris dels serveis dins de la seva organització. 

 

En utilitzar les funcions socials de Microsoft Teams (gratuït), els altres usuaris finals de la seva organització podran veure part de la seva activitat. Per obtenir més informació sobre les funcions socials i altres característiques, consulti la nostra documentació i les pàgines d’ajuda. Microsoft no es fa responsable de les pràctiques de seguretat o privadesa de la seva organització.

 

Les següents mesures també s’aplicaran en el seu cas com a usuari final dels Serveis Online de Microsoft:

 

Política d’Ús Acceptable
Llegir les Condicions d’ús dels Serveis Online de Microsoft.

Declaració de privadesa
Llegir la Declaració de privadesa per als usuaris finals.