Üdvözli az Office súgó- és oktatási webhelye

Office-appok különféle eszközökön

Az Office újdonságai

Az Office 365 előfizetőjeként rendszeresen új és továbbfejlesztett funkciókhoz juthat hozzá, amelyekkel növelheti hatékonyságát. Nézze meg, hogy mi érhető el már most, és mi várható hamarosan PC-re, Mac gépre vagy mobileszközre.

Az újdonságok megtekintése

Három fiatal felnőtt, akik egy laptopot néznek

Új funkciók beszerzése elsőnként

Office Insider-résztvevőként láthatja a fejlesztés alatt álló új funkciókat, és visszajelzést küldhet róluk. Telepítse a legújabb Insider-frissítést, és tudassa velünk, hogy mi a véleménye.

További információ

Szakértőktől tanulhat

Office embléma

Az Office alapjai

Az alapokhoz visszatérve még magabiztosabban használhatja az Office-t. Fájlok létrehozása, szerkesztése, online mentése.

Első lépések

Az Office 365 Felügyeleti központot megjelenítő képernyő

Office 365-felügyelet – Videók

Rendszergazdaként kíváncsi az első lépésekre? Sok más mellett megismerheti a felügyeleti központ használatát, és megtudhatja, hogy hogyan vehet fel felhasználókat.

Videók megtekintése

Rövid útmutatók az első lépésekhez

Office 2016 – Első lépések

Gyorsan megismerheti az első lépéseket az Office 2016-ban, akár otthon, akár a munkahelyen vagy az iskolában használja azt.

Indítás

Az Office Oktatóközpontot néző személy

Office Oktatóközpont

Megtudhatja, hogy miként végezheti el teendőit az Office-szal. Minden tudásszinthez találhat oktatóanyagokat: a kezdőtől a haladóig.

Oktatóanyagok felfedezése

7 nagyszerű dolog az Outlookról

Még ha mindennap is használja az Outlookot, előfordulhat, hogy nem tud néhány nagyszerű funkcióról, amelynek segítségével időt takaríthat meg, produktívabb lehet és jobban összpontosíthat a feladataira. Ismerje meg tehát, hogyan foghatja munkára az Outlookot.

További tudnivalók