Üdvözli az Office súgó- és oktatási webhelye

Office-appok különféle eszközökön

Office 365

Az Office 365 előfizetőjeként rendszeresen új és továbbfejlesztett funkciókhoz juthat hozzá, amelyekkel növelheti hatékonyságát. Nézze meg, hogy mi érhető el már most, és mi várható hamarosan PC-re, Mac gépre vagy mobileszközre.

Újdonságok

Office Insider-résztvevőként láthatja a fejlesztés alatt álló új funkciókat, és visszajelzést küldhet róluk. Telepítse a legújabb Insider-frissítést, és tudassa velünk, hogy mi a véleménye.

Új funkciók beszerzése elsőként

Szakértőktől tanulhat

Az Office Oktatóközpontot néző személy

Office Oktatóközpont

Megtudhatja, hogy miként végezheti el teendőit az Office-szal. Minden tudásszinthez találhat oktatóanyagokat: a kezdőtől a haladóig.

Oktatóanyagok felfedezése

Az Office alapjai

Az alapokhoz visszatérve még magabiztosabban használhatja az Office-t. Sok más mellett a fájlok létrehozásáról, szerkesztéséről és online mentéséről tájékozódhat.

Első lépések

A „Tippek”’ szót megvilágító fény

Tippek az Office-hoz

Az Office Oktatóközpontban megtalálható tippekkel hatékonyabban dolgozhat, és többet hozhat ki Office-appjaiból.

Tallózás a tippek között

Office 365-felügyelet – Videók

Rendszergazdaként kíváncsi az első lépésekre? Sok más mellett megismerheti a felügyeleti központ használatát, és megtudhatja, hogy hogyan vehet fel felhasználókat.

Videók megtekintése

Közös szerkesztés valós időben

Az Office-szal munkatársaival, barátaival és családtagjaival is szerkesztheti a fájlokat, és bárhol, bármikor dolgozhat. További információ a praktikus együttműködési funkciókról és technikákról, amilyen például az @említések, a verzióelőzmények stb.

Együttműködés az Office-szal