A Microsoft Planner felhasználói adatok törlése

Megjegyzés:  Szeretnénk, ha minél gyorsabban hozzáférhetne a saját nyelvén íródott súgótartalmakhoz. Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. A célunk az, hogy ezek a tartalmak felhasználóink hasznára váljanak. Kérjük, hogy a lap alján írja meg, hogy hasznos volt-e az Ön számára az itt található információ. Az eredeti angol nyelvű cikket itt találja .

Győződjön meg arról, hogy a felhasználók Microsoft Planner törlődik, az Office 365 felügyeleti központ a felhasználó számára van törlését. A felhasználó a törölt telemetriai adataikat Microsoft Planner az törlődik, és "Volt felhasználó" átállítása a felhasználó nevére. Ha törölni szeretné eltérő felhasználónevet és telemetriai adatokat, kell elérése a megfelelő tervek, és kézi tegye a.

Felhasználó törlése a Csapattervező

Az Office 365 rendszergazdája nyissa meg az Office 365 felügyeleti központot, és törölje a felhasználót a szervezetbe felhasználó törlésea lépéseket követve.

Törli a felhasználó az Azure Active Directory is. 30 nap kell állítani a fiókot, mielőtt a felhasználói adatok végleg törlődik.

Fontos: Ha törli a felhasználó Azure Active Directory első, nem fogja tudni a felhasználó csomag exportálása a Microsoft Planner. Győződjön meg arról, ahonnan exportálni kíván a tervek Microsoft Planner először Ha is a felhasználó törlése a szervezet lehetővé szeretné tenni.

Mi automatikus törlése

A felhasználó törölt a telemetriai és a felhasználó nevét a program törli az alábbi képlettel történik:

  • Összes telemetriai adatokat törlődik.    Ez akkor fordul elő, minden alkalommal, amikor egy felhasználó az Azure Active Directory törlődik.

  • Törli a felhasználó nevét, és a User.Id.    A Microsoft Planner a felhasználó nevét, és a TaskUserID elleni User.Id tárolja. Ha töröl egy felhasználó, a Microsoft Planner megőrzi a TaskUserID, de törli a felhasználó nevét, és a User.Id. A szolgáltatás lehetővé teszi a Microsoft Planner:

    • Nevezze át a felhasználót, hogy "Volt felhasználó". Az összes törölt felhasználók átnevezett "volt felhasználó" lesz.

    • Folyamatosan "volt felhasználó" név "által létrehozott tevékenység", "tevékenység rendelve" és "tevékenység elvégeznie" olvashat.

Felhasználói adatok törlése

Mivel a Microsoft Planner egy olyan együttműködési eszközt, amelyben munka nagy része a megosztott, felhasználó törlése nem törli tervek, a tevékenységekhez vagy a tartalmat, hogy a felhasználó foglalkozik, vagy hivatkoznak. Ha azt szeretné, távolítsa el vagy a tervek és a feladatok szereplő adatok kivonása, a terv kézzel szerkeszthető.

Csomagok szerkesztéséhez tegye a következők valamelyikét:

  • Engedélyeinek saját maga a csoportba, a felhasználó személyes adatokat tartalmazó.    Ez akkor hasznos, amikor a felhasználó adatai az valahol a felhasználó saját maguk nem férhet hozzá.

  • Módosítani a jelszót, és jelentkezzen be a felhasználó.    Ez a módszer, hogy a felhasználó részt vesznek csomagok a lehető legjobb.

    Fontos: A felhasználó jelszavának módosítása, és bejelentkezés az őket csak működik, ha előtt tegye a felhasználó törlése a szervezet.

Ha rendelkezik engedélyekkel, vagy a felhasználóként van bejelentkezve, módosítása, vagy távolítsa el az összes csomagot, feladat vagy egyéb tartalmak, amely a felhasználó már nem kell hivatkozik.

Lásd még

Felhasználói adatok exportálása a Microsoft Planner

Office-jártasság bővítése
Oktatóanyagok megismerése
Új szolgáltatások listájának lekérése
Részvétel az Office Insider programban

Hasznos volt az információ?

Köszönjük a visszajelzését!

Köszönjük visszajelzését. Jobbnak látjuk, ha az Office egyik támogatási szakemberéhez irányítjuk.

×