Miért törölte, majd vette fel újra a SharePoint Workspace azt a listát, amelyet a kiszolgálón visszaállítottak?

Fontos: Ez a cikk gépi fordítással lett lefordítva, lásd a jognyilatkozatot. A cikk angol változatát itt találhatja meg.

A SharePoint szolgáltatást felügyelő rendszergazdáknak időnként – különböző okok miatt – visszaállítási folyamatot kell futtatniuk a SharePoint-listákon. Erre általában akkor van szükség, ha a listával valamilyen probléma merül fel, például megsérül. Valahányszor a listát a kiszolgálón vissza kell állítani, a SharePoint-munkaterületen törölni kell, majd újra fel kell venni. A következő üzenet jelenik meg:

Figyelmeztetés, amely közli, hogy a listát a program törli, majd ismét felveszi

A SharePoint-munkaterületre újra felvett lista a SharePoint-munkaterület és a SharePoint-webhely között legutoljára szinkronizált adatokat tartalmazza. Ha a „Szinkronizálási információ” üzenet megjelenésekor nem minden frissítés szinkronizálása történt meg, a nem szinkronizált frissítések elvesznek.

Megjegyzés: Gépi fordítás jognyilatkozata: Ez a cikk számítógép által, emberi közreműködés nélkül lett lefordítva. A Microsoft ezeket a gépi fordításokat azért nyújtja, hogy az angol nyelvet nem beszélők minél több tartalomhoz tudjanak hozzáférni a Microsoft termékeivel, szolgáltatásaival és technológiáival kapcsolatban. A gépi fordítás miatt előfordulhat, hogy a szöveg szóhasználati, szintaktikai vagy helyesírási hibákat tartalmaz.

Ismeretek bővítése
Oktatóanyagok megismerése
Új szolgáltatások listájának lekérése
Részvétel az Office Insider programban

Hasznos volt az információ?

Köszönjük a visszajelzését!

Köszönjük visszajelzését. Jobbnak látjuk, ha az Office egyik támogatási szakemberéhez irányítjuk.

×