Megosztott mappa szinkronizálásának leállítása a SharePoint Workspace 2010-ben

Megjegyzés:  Szeretnénk, ha minél gyorsabban hozzáférhetne a saját nyelvén íródott súgótartalmakhoz. Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. A célunk az, hogy ezek a tartalmak felhasználóink hasznára váljanak. Kérjük, hogy a lap alján írja meg, hogy hasznos volt-e az Ön számára az itt található információ. Az eredeti angol nyelvű cikket itt találja .

Egy megosztott mappa szinkronizálását leállíthatja használata közben, illetve a Kezdőpanelről.

Szinkronizálás leállítása a megosztott mappa használata közben

Kattintson a a megosztott mappa neve szinkronizálásának leállítása a Szinkronizálási műveletek ablaktáblában.

Megjegyzés: Ez a művelet csak arra a számítógépre érvényes, amelyen végrehajtja. Ha a megosztott mappa szinkronizálását az összes olyan számítógépen le szeretné állítani, amelyen megtalálható az Ön fiókja, válassza a lejjebb ismertetett törlési lehetőségek egyikét.

Szinkronizálás leállítása a Kezdőpanelről

  1. Kattintson arra a megosztott mappára, melynek szinkronizálását le szeretné állítani.

  2. A Kezdőlap lapon kattintson a Törlés gombon található legördítő nyílra, majd a megfelelő törlési lehetőségre.

    Részletek

    • Törlés: A megosztott mappa az adott számítógépen törlődik a fiókjából. Ha azonban fiókját egy vagy több másik számítógéphez is hozzáadta, akkor a megosztott mappa ott továbbra is meg fog jelenni a „Nem ezen a számítógépen” kategóriában. Szükség esetén a törölt megosztott mappát visszaállíthatja másik számítógépről való lehívással.

    • Törlés az összes számítógépről: A megosztott mappa törlődik az összes olyan számítógépről, amelyen megtalálható az Ön fiókja. A megosztott mappában érvényes tagsága megszűnik, mindaddig, amíg egy másik tag újra meghívást nem küld. Ez a lehetőség csak akkor jelenik meg, ha a fiókja egynél több számítógépen található meg.

    • Törlés az összes tagnál: A megosztott mappa a munkaterület minden tagjának számítógépéről törölve lesz. Ezt a lehetőséget csak kezelők választhatják. A törlés végrehajtása előtt győződjön meg arról, hogy a tagok egyike sem kívánja már használni a megosztott mappát, illetve gondoskodjon a fontos adatok mentéséről.

Office-ismeretek bővítése
Oktatóanyagok megismerése
Új szolgáltatások listájának lekérése
Részvétel az Office Insider programban

Hasznos volt az információ?

Köszönjük a visszajelzését!

Köszönjük visszajelzését. Jobbnak látjuk, ha az Office egyik támogatási szakemberéhez irányítjuk.

×