A Microsoft OneNote alaphelyzetbe egy megosztott iPad vagy iPhone készüléken felhasználók között

Fontos : Ez a cikk gépi fordítással lett lefordítva, lásd a jognyilatkozatot. A cikk angol változatát itt találhatja meg.

Ha több felhasználó között megosztott iPhone vagy iPad-alapú Microsoft OneNote használja, gyorsan átállíthatja a OneNote előtt naplózás be a saját fiók.

Megjegyzés : Ez a dokumentáció iPad vagy iPhone-alapú Microsoft OneNote vonatkozik. Javasoljuk, hogy őrizze meg az eszköz frissíti az Apple iOS operációs rendszerrel legújabb verziója. További tudnivalókért lásd: az iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken iOS frissítése.

iPad

Tegye a következőket:

  1. Ha a OneNote app jelenleg is fut a közös használatú iPaden, kényszerítse a bezárását. Ehhez nyomja meg kétszer az iPad Kezdőlap gombját, majd pöccintsen felfelé a OneNote app miniatűrjénél.

    (További információért lásd: Az alkalmazások kényszerített bezárása az iOS rendszerben.)

  2. Koppintson az iPaden a Beállítások appra.

  3. Görgessen le a bal oldali panelen a telepített appok betűrendbe sorolt listájához, majd koppintson a OneNote ikonra.

  4. A OneNote app jobb oldalon megjelenő beállításainál koppintson az Alaphelyzetbe állítás csoport A OneNote alaphelyzetbe állítása lehetőségére.

  5. A jobb oldalon megjelenő A OneNote alaphelyzetbe állítása beállításlapon kapcsolja be Az összes jegyzetfüzet törlése és a Bejelentk. hitel. adatok törlése lehetőséget.

  6. Indítsa újra a OneNote-ot, koppintson a Bejelentkezés gombra, és jelentkezzen be a saját fiókjával.

iPhone

Ehhez tegye az alábbiakat:

  1. Ha a OneNote jelenleg fut, a megosztott iPhone-on, az alkalmazás azonnali bezárása dupla koppintás az iPhone-alapú gombjára , és kattintson a OneNote alkalmazás előzetes pöccintsen felfelé.

    (További információért lásd: Az alkalmazások kényszerített bezárása az iOS rendszerben.)

  2. Koppintson az iPhone-on a Beállítások appra.

  3. Görgessen le a telepített appok betűrendbe sorolt listájához, majd koppintson a OneNote ikonra.

  4. A OneNote beállításai párbeszédpanel a visszaállítása felirat alatt koppintson a OneNote alaphelyzetbe állítása.

  5. Az Új OneNote beállításainak koppintva engedélyezze az Összes jegyzetfüzet törlése lehetőséget, és is koppintson a Bejelentkezési adatok törlése beállítást.

  6. Indítsa újra a OneNote-ot, koppintson a Bejelentkezés gombra, és jelentkezzen be a saját fiókjával.

Megjegyzés : Gépi fordítás jognyilatkozata: Ez a cikk számítógép által, emberi közreműködés nélkül lett lefordítva. A Microsoft ezeket a gépi fordításokat azért nyújtja, hogy az angol nyelvet nem beszélők minél több tartalomhoz tudjanak hozzáférni a Microsoft termékeivel, szolgáltatásaival és technológiáival kapcsolatban. A gépi fordítás miatt előfordulhat, hogy a szöveg szóhasználati, szintaktikai vagy helyesírási hibákat tartalmaz.

Ismeretek bővítése
Oktatóanyagok megismerése
Új szolgáltatások listájának lekérése
Részvétel az Office Insider programban

Hasznos volt az információ?

Köszönjük a visszajelzését!

Köszönjük visszajelzését. Jobbnak látjuk, ha az Office egyik támogatási szakemberéhez irányítjuk.

×