ביטול חברות בסביבת עבודה של Groove

חשוב: מאמר זה תורגם בתרגום מכונה, ראה כתב ויתור. תוכל למצוא את הגרסה באנגלית של המאמר כאן לעיונך.

מסיבות שונות, ייתכן שמעת לעת תצטרך לבטל חברות של אדם כלשהו בסביבת עבודה של Groove, או "לבטל את הזמנתו". לפני שתבצע פעולה זו, חשוב להבין את התוצאות וההשלכות של ביטול חברות בסביבת עבודה:

  • סביבת העבודה נמחקת מכל המחשבים שבהם התקינו אותה החברים שהזמנתם בוטלה.

    אם חבר שהזמנתו בוטלה נמצא כעת במצב מקוון, סביבת העבודה נמחקת מיד. אם הוא אינו נמצא במצב מקוון, סביבת העבודה תימחק בפעם הבאה שהחבר שהזמנתו בוטלה יעבור למצב מקוון.

    חברים שהזמנתם בוטלה אינם מקבלים אזהרה על פעולה ממתינה של ביטול הזמנה או על העובדה שהם עומדים לאבד את סביבת העבודה. במקום זאת, הם מקבלים הודעה בדיעבד שהזמנתם לסביבת העבודה בוטלה.

    כמחוות נימוס, החבר המבצע את פעולת ביטול ההזמנה יכול לשלוח הודעת אזהרה לחברים שיושפעו מהפעולה, לציין את המועד שבו תבוצע הפעולה ולהמליץ על אפשרויות, כגון יצירת עותק משוכפל או עותק גיבוי של סביבת העבודה (אם החברים שהזמנתם תבוטל מעוניינים לשמור את הנתונים).

  • שמותיהם של חברים שהזמנתם בוטלה מוסרים אוטומטית מהחלונית חברים.

הערה: באפשרותך לבטל את הזמנתם של אנשים לסביבת עבודה רק אם התפקיד שלך כולל את ההרשאות הנדרשות.

  1. בחלונית חברים, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על האדם שברצונך לבטל את הזמנתו ולאחר מכן לחץ על 'בטל הזמנה'.

  2. בהודעת האישור, לחץ על כן כדי לאשר.

הערה: כתב ויתור בנוגע לתרגום מכונה: מאמר זה תורגם על-ידי מערכת מחשב, ללא התערבות אדם. Microsoft מציעה את תרגומי המכונה כדי לסייע למשתמשים שאינם דוברי אנגלית ליהנות מתוכן בנושא מוצרים, שירותים וטכנולוגיות של Microsoft. מכיוון שהמאמר תורגם על-ידי מכונה, הוא עלול להכיל שגיאות באוצר המילים, בתחביר או בדקדוק.

הרחב את הכישורים שלך
סייר בהדרכה
קבל תכונות חדשות לפני כולם
הצטרף למשתתפי Office Insider

האם מידע זה היה שימושי?

תודה על המשוב!

תודה על המשוב! נראה שכדאי לקשר אותך לאחד מנציגי התמיכה של Office.

×