Tilin hallitseminen useilla eri tietokoneilla

Huomautus:  Microsoft haluaa tarjota sinulle ajantasaisinta ohjesisältöä mahdollisimman nopeasti omalla kielelläsi. Tämä sivu on käännetty automaation avulla, ja siinä saattaa olla kielioppivirheitä tai epätarkkuuksia. Tarkoitus on, että sisällöstä on sinulle hyötyä. Kertoisitko sivun alareunassa olevan toiminnon avulla, oliko tiedoista hyötyä? Tästä pääset helposti artikkelin englanninkieliseen versioon .

Voit tarkastella luetteloa kaikista tietokoneista, joilla tilisi synkronoidaan, sekä tilisi tilaa kullakin tietokoneella. Kun haluat tarkastella näitä tietoja, napsauta Tiedosto-välilehdestä Tiedot, napsauta Tilin hallinnointi, napsauta Tilin asetukset ja valitse sitten Asetukset-valintaikkunan Tili-välilehti.

Valitse haluamasi toimet

Tietokoneen nimeäminen uudelleen

Tietokone, jossa on synkronointi-ilmoitus poistaminen

Synkronointiongelmien ratkaiseminen

Tietokoneen nimen muuttaminen

SharePoint Workspace näyttää luettelon kaikkien niiden tietokoneiden nimistä, joissa tilisi on. Voit muuttaa näiden tietokoneiden nimiä. Kaikkien niiden tietokoneiden, jotka sisältävät tilisi, uudet nimet näkyvät tässä ikkunassa.

  1. Valitse tietokone ja napsauta Nimeä tietokone uudelleen....

  2. Anna uusi nimi ja napsauta OK.

Sivun alkuun

Sellaisen tietokoneen poistaminen, jossa on synkronointi-ilmoitus

Jos tietokone, joka sisältää tilisi näkyy synkronointi-ilmoitus, tämä tarkoittaa, että työtilan tietojen tietokoneessa enää synkronoida. Tässä tapauksessa paras toimintatapa on poistaminen tietokoneesta ja tee ohjeita lisätä tilisi toiseen tietokoneeseen (Jos haluat käyttää tiliäsi tässä tietokoneessa).

Voit poistaa tietokoneen valitsemalla sen ja napauttamalla Poista.

Sivun alkuun

Synkronointiongelmien ratkaiseminen

Jos lisäät tilisi useisiin tietokoneisiin, SharePoint Workspace synkronoi työtilan tiedot, jos käyt online-tilassa kaikilla tietokoneilla kohtuullisin väliajoin (vähintään kerran kolmen viikon aikana). Jos olet pidemmän aikaa offline-tilassa sellaisella tietokoneella, johon tilisi synkronoidaan, SharePoint Workspace lopettaa tietojen synkronoimisen kyseiseen tietokoneeseen ja lähettää synkronointi-ilmoituksen.

Jos näet synkronointi-ilmoituksen, tee seuraavat toimet:

  1. Poista tili synkronoitu kopio tietokoneeseen, jossa se sijaitsee.

  2. Suorita prosessi, jossa Lisää poistettu tili toisessa tietokoneessa aiemmin-tilin avulla .

Sivun alkuun

Kehitä Office-taitojasi
Tutustu koulutusmateriaaliin
Saat uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa
Liity Office Insider -käyttäjiin

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Näyttää siltä, että Office-tukiedustajamme avusta voi olla sinulle hyötyä.

×