Poista Microsoft Planner käyttäjätiedot

Huomautus: Microsoft haluaa tarjota sinulle ajantasaisinta ohjesisältöä mahdollisimman nopeasti omalla kielelläsi. Tämä sivu on käännetty automaation avulla, ja siinä saattaa olla kielioppivirheitä tai epätarkkuuksia. Tarkoitus on, että sisällöstä on sinulle hyötyä. Kertoisitko sivun alareunassa olevan toiminnon avulla, oliko tiedoista hyötyä? Tästä pääset helposti artikkelin englanninkieliseen versioon.

Jotta voit varmistaa, että käyttäjä poistetaan myös Microsoft Planner, voit poistaa kyseisen käyttäjän Office 365-hallintakeskuksessa. Kun käyttäjä on poistettu, telemetriatietojen tietonsa poistetaan Microsoft Planner ja käyttäjänimen muuttaa ”ensiksi käyttäjä”. Jos haluat poistaa tietoja kuin käyttäjänimi ja telemetriatietojen, tarvitset asianmukaiset suunnitelmat ja manuaalisesti.

Voit poistaa käyttäjän suunnittelu

Office 365-järjestelmänvalvoja Siirry Office 365-hallintakeskukseen ja poista noudattamalla organisaatiostasi käyttäjän poistaminenkäyttäjän.

Tämä toiminto poistaa käyttäjän Azure Active Directorysta paikan päällä. Sinun on 30 päivää palauttaa tiliä, ennen kuin käyttäjän tiedot poistetaan pysyvästi.

Tärkeää: Jos poistat käyttäjän Azure Active Directory ensimmäisen kerran, osaat ei käyttäjän suunnitelmien tuominen Microsoft Planner. Varmista, että tuominen palvelupaketin Microsoft Planner ensimmäisen kerran, jos aiot poistaa myös käyttäjän organisaatiossasi.

Mitä sivustomalliin poistetaan automaattisesti

Kun käyttäjä on poistettu, telemetriatietojen ja käyttäjän nimen poistetaan, seuraavasti:

  • Kaikki telemetriatietojen tiedot poistetaan.    Näin tapahtuu aina, kun käyttäjä poistetaan Azure Active Directorysta.

  • Käyttäjän nimi ja User.Id poistetaan.    Microsoft Planner tallentaa käyttäjän nimi ja User.Id vastaan TaskUserID. Kun käyttäjä on poistettu, Microsoft Planner säilyttää TaskUserID, mutta poistaa käyttäjän nimi ja User.Id. Ottaa käyttöön Microsoft Planner avulla:

    • Anna käyttäjän ”ensiksi käyttäjä”. Uudelleennimetyt ”ensiksi käyttäjän” poistetaan kaikki poistetut käyttäjät.

    • Säilytä tiedot ”luoman tehtävän”, ”tehtävä on varattu” ja ”tehtävä on suoritettava” nimi ”ensiksi käyttäjä”-kohdassa.

Voit poistaa tietyn käyttäjätiedot

Koska Microsoft Planner yhteiskäytön työkalu, jonka paljon työmäärä on jaettu, käyttäjän poistaminen ei poista suunnitelmat, tehtävien tai sisältöä, että käyttäjä mukana tai viittauksia. Jos haluat poistaa tai redact suunnitelmien ja tehtävien sisältyvien tietojen, voit manuaalisesti muokata suunnitelma.

Muokkaa suunnitelmien ja tee jompikumpi seuraavista:

  • Itse myöntää oikeuksia ryhmä, joka sisältää käyttäjän henkilötietoja.    Tämä on eniten hyötyä, kun käyttäjän tiedot on johonkin käyttäjä itse ei voi käyttää.

  • Käyttäjän salasanan vaihtaminen ja kirjaudu sisään käyttäjänä.    Tämä sopii parhaiten suunnitelmat, käyttäjän osallistunut.

    Tärkeää: Käyttäjän salasanan vaihtaminen ja kirjautua sisään, he toimii vain, jos teet ennen kuin voit poistaa käyttäjän organisaatiossasi.

Kun sinulla on oikeudet tai kirjautunut sisään käyttäjänä, voit muuttaa tai poistaa palvelupaketti, tehtävän tai muun sisällön, käyttäjän ei enää tulisi viitata.

Katso myös

Käyttäjätietojen tuominen Microsoft Planner

Kehitä Office-taitojasi
Tutustu koulutusmateriaaliin
Saat uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa
Liity Office Insider -käyttäjiin

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Näyttää siltä, että Office-tukiedustajamme avusta voi olla sinulle hyötyä.

×