Työtilan synkronointiongelmien hallinta SharePoint Workspace 2010:ssä

Tärkeää: Tämä on artikkeli on käännetty koneellisesti. Lue vastuuvapauslauseke. Tämän artikkelin englanninkielinen versio on täällä .

SharePoint Workspace synkronoi työtilan tiedot Groove-työtiloissa jäsenten välillä tallentamalla kaikkien jäsenten tekemät muutokset lokitiedostoon. Lokitiedoston koko vaihtelee sen mukaan, miten usein työtilan jäsenet käyttävät SharePoint Workspacea online-tilassa, jotta he saisivat kaikkien tekemät muutokset. Jos yksi tai useampi työtilan jäsen ei käytä SharePoint Workspacea online-tilassa pitkään aikaan (kolmeen viikkoon tai sitä pidempään aikaan) tai jos työtilaa käytetään paljon, lokitiedosto saattaa kasvaa liian suureksi muille jäsenille erityisesti sellaisissa työtiloissa, joissa on paljon tietoja (yli 100 megatavua).

Mitä tapahtuu, jos sinä tai muut jäsenet ette synkronoi työtilaa

Työtilan jäsenet, jotka eivät synkronoi työtilaansa siirtymällä online-tilaan, hyllytetään kyseisistä työtiloista. Työtilasta hyllyttämisellä on seuraavat seuraukset:

  • Jos työtilat on lajiteltu toiminnon aloituskeskuksessa tilan mukaan, työtila luokitellaan luokkaan Hyllytetty.

  • Työtilaan lisätään punainen ilmaisin.

    Synkronoinnin virhekuvake, joka ilmoittaa, että työtilan jäsenyys on hyllytetty

  • Jos yrität avata työtilan, näet varoituksen, joka ilmoittaa, että työtilaa ei enää synkronoida ja tekemäsi muutokset menetetään.

  • Jos päätät avata työtilan kuitenkin, yhteystietosi työtilan jäsenten luettelossa siirretään luokkaan Hyllytetty, jos luettelo on lajiteltu tilan mukaan.

Työtilan synkronoimisen palauttaminen

Jos tilasi työtilassa on Hyllytetty ja haluat palauttaa synkronoinnin, toimi seuraavasti:

  • Lataa synkronoidun työtilan tiedot toisesta tietokoneesta (Jos käytät tilisi on useammassa kuin yhdessä tietokoneessa) tai toiselta työtilan jäseneltä.

  • Pyydä toiselta työtilan jäseneltä uusi kutsu työtilaan. Voit tehdä tämän pyynnön lähettämällä viestin tai sähköpostiviestin.

Uusi, synkronoitu kopio työtilasta korvaa edellisen, synkronoimattoman version.

Jos olit avannut työtilan synkronoimattoman version, tälle työtilan versiolle annetaan nimi "työtilannimi (synkronoimaton kopio)". Tämä työtilan kopio säilyttää kaikki synkronoimattomat päivitykset, jotka olit lisännyt työtilaan ennen synkronointiongelmien ratkaisemista.

Hyllytetyn jäsenen kutsuminen uudelleen työtilaan

Suspended jäsenet näkyvät jäsenet-luettelossa "Suspended" (Jos luettelo on lajiteltu tilan mukaan). Jos haluat kutsua uudelleen tämän työtilan jäsen ja palauttaa niiden synkronoinnin, on suositeltavaa, jonka jäsenen kutsun ja Lähetä uusi kutsu.

Huomautus: Konekäännöksestä ilmoittava vastuusvapauslauseke: Tämä artikkeli on käännetty tietokonejärjestelmällä, eikä kieliasiantuntija ole muokannut sitä. Microsoft tarjoaa nämä konekäännökset avuksi muille kuin englantia puhuville käyttäjille, jotta he saavat lisätietoja Microsoftin tuotteista, palveluista ja tekniikoista. Koska artikkeli on koneellisesti käännetty, se saattaa sisältää sanasto-, lauseoppi- ja kielioppivirheitä.

Kehitä taitojasi
Tutustu koulutusmateriaaliin
Saat uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa
Liity Office Insider -käyttäjiin

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Näyttää siltä, että Office-tukiedustajamme avusta voi olla sinulle hyötyä.

×