Tiedostojen hylkääminen SharePoint-työtilan tiedostokirjastossa

Jos et enää halua jatkaa SharePoint-työtilan tiedostokirjastoon lataamasi tiedoston synkronointia, voit hylätä sen. Hylätyn tiedoston tiedostonimi on yhä näkyvissä (tiedoston "otsikko"), mutta tiedosto ei ole enää käytettävissä työtilassa. Hylkäämällä tiedostoja voit vapauttaa tilaa paikallisessa tiedostovälimuistissa, jotta voit ladata uusia tiedostoja. Voit jatkaa SharePoint-työtilassa hylätyn tiedoston käsittelemistä avaamalla sen palvelimessa. Voit myös ladata tiedoston takaisin SharePoint-työtilaan milloin tahansa.

Huomautus: Tiedoston hylkääminen ei tarkoita samaa kuin poistaminen. Kun tiedosto poistetaan SharePoint-työtilasta, se poistuu myös palvelimesta.

  1. Valitse tiedosto, jonka haluat hylätä.

  2. Valitse Synkronoi-välilehdestä Lataa sisältö ja valitse sitten Hylkää paikallinen kopio.

Kehitä taitojasi
Tutustu koulutusmateriaaliin
Saat uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa
Liity Office Insider -käyttäjiin

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Näyttää siltä, että Office-tukiedustajamme avusta voi olla sinulle hyötyä.

×