Office
Kirjaudu sisään

Muistikirjojen synkronointi manuaalisesti

Huomautus: Microsoft haluaa tarjota sinulle ajantasaisinta ohjesisältöä mahdollisimman nopeasti omalla kielelläsi. Tämä sivu on käännetty automaation avulla, ja siinä saattaa olla kielioppivirheitä tai epätarkkuuksia. Tarkoitus on, että sisällöstä on sinulle hyötyä. Kertoisitko sivun alareunassa olevan toiminnon avulla, oliko tiedoista hyötyä? Tästä pääset helposti artikkelin englanninkieliseen versioon.

Automaattinen Jaettujen muistikirjojen synkronointi on oletusarvoisesti käytössä. Jos et halua muiden näkevän muutokset, jotka teet jaetuissa muistikirjoissa, kunnes olet muokkaaminen ne (esimerkiksi samalla, kun haluat vielä tarkistaa tietoja), voit tilapäisesti poistaa automaattisen synkronoinnin käytöstä ja otat sen myöhemmin uudelleen käyttöön.

Automaattinen muistikirjan synkronoinnin poistaminen käytöstä

  1. Jos haluat synkronoida manuaalisesti valitsemalla Tiedosto >Näytä synkronoinnin tila.

  2. Valitse Jaetun muistikirjan synkronointi -valintaikkunassa synkronoida manuaalisesti.

    Tärkeää: Kun työskentelet offline-tilassa, OneNote yrittää enää synkronoida muistikirjan muutoksia, jotka teet tietokoneessa, vaikka Lopeta ja Käynnistä OneNote uudelleen myöhemmin. Kukaan muu ei voi nähdä muistikirjat muutokset, ennen kuin otat automaattiset muistikirjan synkronointi-ominaisuuden takaisin käyttöön.

Muistikirjojen automaattisen synkronoinnin ottaminen uudelleen käyttöön

  1. Jos haluat palauttaa automaattisen synkronoinnin, valitsemalla Tiedosto >Näytä synkronoinnin tila.

  2. Jaetun muistikirjan synkronointi -valintaikkunassa Synkronoi automaattisesti, kun muutoksiaja valitse sitten Synkronoi kaikki.

  3. Kun synkronointi on valmis, valitse Sulje .

Automaattinen muistikirjan synkronoinnin poistaminen käytöstä

  1. Jos haluat työskennellä offline-tilassa, valitse Tiedosto >Näytä synkronoinnin tila.

  2. Valitse Jaetun muistikirjan synkronointi -valintaikkunan offline-tilassa.

    Tärkeää: Kun työskentelet offline-tilassa, OneNote yrittää enää synkronoida muistikirjan muutoksia, jotka teet tietokoneessa, vaikka Lopeta ja Käynnistä OneNote uudelleen myöhemmin. Kukaan muu ei voi nähdä muistikirjat muutokset, ennen kuin otat automaattiset muistikirjan synkronointi-ominaisuuden takaisin käyttöön.

Muistikirjojen automaattisen synkronoinnin ottaminen uudelleen käyttöön

  1. Jos haluat palauttaa automaattisen synkronoinnin, valitsemalla Tiedosto >Näytä synkronoinnin tila.

  2. Jaetun muistikirjan synkronointi -valintaikkunassa Synkronoi automaattisesti, kun muutoksiaja valitse sitten Synkronoi kaikki.

  3. Kun synkronointi on valmis, valitse Sulje .

Automaattinen muistikirjan synkronoinnin poistaminen käytöstä

  1. Avaa jaettu muistikirja, jonka haluat poistaa käytöstä automaattinen synkronointi tietokoneen kanssa ja jaetussa muistikirjassa tiedosto välillä.

  2. Valitse Tiedosto -valikosta Synkronoija valitse sitten Työskentele offline-tilassa.

    Tärkeää: Kun työskentelet offline-tilassa, OneNote yrittää enää synkronoida muistikirjan muutoksia, jotka teet tietokoneessa, vaikka Lopeta ja Käynnistä OneNote uudelleen myöhemmin. Kukaan muu ei voi nähdä muistikirjat muutokset, ennen kuin otat automaattiset muistikirjan synkronointi-ominaisuuden takaisin käyttöön.

Muistikirjojen automaattisen synkronoinnin ottaminen uudelleen käyttöön

  1. Avaa jaettu muistikirja, jonka haluat ottaa käyttöön automaattisen synkronoinnin tietokoneen ja jaetussa muistikirjassa tiedosto.

  2. Valitse Tiedosto -valikosta Synkronoija valitse sitten Muistikirjan synkronoinnin tila.

  3. Jaetun muistikirjan synkronointi -valintaikkunassa Synkronoi automaattisesti, kun muutoksiaja valitse sitten Synkronoi heti.

  4. Kun muistikirjan synkronointi on valmis, valitse Sulje .

Kehitä Office-taitojasi
Tutustu koulutusmateriaaliin
Saat uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa
Liity Office Insider -käyttäjiin

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Näyttää siltä, että Office-tukiedustajamme avusta voi olla sinulle hyötyä.

×