Käyttäjätilien tyhjentäminen

Voit parantaa turvallisuutta tyhjentämällä salasanat ja käyttäjätilit kirjautumisikkunassa. Salasanojen ja käyttäjätilien tietojen tyhjentäminen on erityisen tärkeää, jos kirjaudut sisään julkisessa tietokoneessa tai jos muut henkilöt käyttävät samaa tietokonetta.

Käyttäjätunnukset, salasanat ja näyttönimet poistetaan käyttäjätilejä tyhjennettäessä. Tileiltä ei poisteta yhteyshenkilöitä.

  1. Sulje keskusteluikkunat.

  2. Jos olet jo kirjautunut Lynciin, valitse Tila-valikossa Kirjaudu ulos.

  3. Valitse Sähköpostiosoite-pikavalikossa Clear all saved accounts (Tyhjennä kaikki tallennetut tilit).

    Tärkeää: Tallennettuja keskusteluja ei poisteta keskusteluhistoriasta käyttäjätilejä tyhjennettäessä. Jos haluat poistaa keskusteluja keskusteluhistoriasta, kirjaudu tilille, napsauta yhteyshenkilöä ja valitse sitten Yhteystieto-valikossa Näytä aiemmat keskustelut. Valitse poistettavat keskustelut ja valitse sitten Poista  Poista keskustelu -painike .

Tutustu myös seuraaviin ohjeaiheisiin

Yhteyshenkilön lisääminen, poistaminen ja estäminen Lyncissä

Kehitä taitojasi
Tutustu koulutusmateriaaliin
Saat uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa
Liity Office Insider -käyttäjiin

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Näyttää siltä, että Office-tukiedustajamme avusta voi olla sinulle hyötyä.

×