Käyttäjätietojen poistaminen Microsoft Plannerissa

Voit varmistaa, että käyttäjä poistetaan Microsoft Plannerista, poistamalla kyseisen käyttäjän Microsoft 365-hallinta keskuksessa. Kun käyttäjä on poistettu, hänen telemetriatietonsa poistetaan Microsoft Plannerissa ja hänen käyttäjä nimensä muutetaan nimeksi "entinen käyttäjä". Jos haluat poistaa muita tietoja kuin käyttäjä nimen ja telemetriatietojen, sinun on käytettävä asiaankuuluvia palvelu paketteja ja tehtävä se manuaalisesti.

Käyttäjän poistaminen Plannerista

Kun olet Office 365-järjestelmänvalvoja, siirry Microsoft 365-hallinta keskukseen ja Poista käyttäjä noudattamalla kohdassa Käyttäjän poistaminen organisaatiostaannettuja ohjeita.

Tämä toiminto poistaa käyttäjän myös Azure Active Directorysta. Voit palauttaa tilin 30 päivän kuluessa, ennen kuin käyttäjän tiedot poistetaan pysyvästi.

Tärkeää: Jos poistat ensin käyttäjän Azure Active Directorysta, et voi viedä käyttäjän palvelu paketteja Microsoft Plannerista. Varmista, että viet suunnitelmat ensin Microsoft Plannerista, jos aiot myös poistaa käyttäjän organisaatiostasi.

Automaattisesti poistettavat asiat

Kun käyttäjä on poistettu, niiden telemetria ja käyttäjä nimi poistetaan seuraavasti:

  • Kaikki telemetriatiedot poistetaan.    Tämä tapahtuu aina, kun käyttäjä poistetaan Azure Active Directorysta.

  • Käyttäjän nimi ja User.Id poistetaan.    Microsoft Planner tallentaa käyttäjän nimen ja User.Id-sovelluksen TaskUserID. Kun käyttäjä poistetaan, Microsoft Planner säilyttää TaskUserID-tunnuksen, mutta poistaa käyttäjän nimen ja User.Id. Tämä mahdollistaa Microsoft Plannerin:

    • Nimeä käyttäjä uudelleen nimellä "entinen käyttäjä". Kaikkien poistettujen käyttäjien nimeksi tulee "entinen käyttäjä".

    • Säilytä tiedot "tehtävä on luonut", "tehtävä on määritetty" ja "tehtävä on valmis" nimellä "entinen käyttäjä".

Tiettyjen käyttäjä tietojen poistaminen

Koska Microsoft Planner on yhteistyötyökalu, jossa suuri osa työstä on yhteiskäytössä, käyttäjän poistaminen ei poista mitään suunnitelmia, tehtäviä tai sisältöä, johon käyttäjä osallistui tai johon se viittasi. Jos haluat poistaa tai hävittää tietoja, jotka sisältyvät suunnitelmiin ja tehtäviin, voit muokata palvelu pakettia manuaalisesti.

Jos haluat muokata palvelu pakettia, tee jompikumpi seuraavista:

  • Myönnä itsellesi käyttö oikeudet ryhmälle, joka sisältää käyttäjän henkilökohtaiset tiedot.    Tämä on erittäin hyödyllistä, kun käyttäjän tiedot ovat jossain käyttäjällä ei ole käyttö oikeutta.

  • Vaihda käyttäjän sala sana ja Kirjaudu sisään käyttäjänä.    Tämä toimii parhaiten suunnitelmille, joihin käyttäjä osallistui.

    Tärkeää: Käyttäjän Sala sanan vaihtaminen ja kirjautuminen sellaisenaan toimii vain, jos teet sen, ennen kuin poistat käyttäjän organisaatiosta.

Kun sinulla on käyttö oikeudet tai olet kirjautunut sisään käyttäjänä, voit muuttaa tai poistaa mitä tahansa sopimusta, tehtävää tai muuta sisältöä, jonka ei pitäisi enää viitata käyttäjään.

Tutustu myös seuraaviin ohjeaiheisiin

Käyttäjätietojen vieminen Microsoft Plannerista

Huomautus:  Tämä sivu on käännetty automaation avulla, ja siinä saattaa olla kielioppivirheitä tai epätarkkuuksia. Tarkoitus on, että sisällöstä on sinulle hyötyä. Kerrotko meille, oliko tiedoista hyötyä? Tästä pääset artikkelin englanninkieliseen versioon.

Kehitä Office-taitojasi
Tutustu koulutusmateriaaliin
Saat uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa
Liity Office Insider -käyttäjiin

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Näyttää siltä, että Office-tukiedustajamme avusta voi olla sinulle hyötyä.

×