Κατάργηση πρόσβασης τοποθεσιών για χρήστες και ομάδες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο προέρχεται από μηχανική μετάφραση, δείτε την αποποίηση ευθυνών. Θα βρείτε την αγγλική έκδοση του παρόντος άρθρου εδώ για αναφορά.

Για τη σωστή διαχείριση της πρόσβασης προς τους πόρους που υπάρχουν στην τοποθεσία σας, είναι σημαντικό οι διαχειριστές τοποθεσιών να ακυρώνουν έγκαιρα την πρόσβαση των χρηστών που δεν ανήκουν πλέον στην εταιρεία ή όσων έχει αλλάξει ο ρόλος έτσι, ώστε να πρέπει να γίνει ρύθμιση του επιπέδου των δικαιωμάτων τους.

Όταν καταργούνται κάποιοι χρήστες από τις ομάδες δικαιωμάτων μιας τοποθεσίας, τότε δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην τοποθεσία (εφόσον δεν διαθέτουν μεμονωμένα δικαιώματα για την τοποθεσία). Επίσης, δεν λαμβάνουν πλέον οποιαδήποτε προειδοποίηση σχετίζεται με την τοποθεσία. Ωστόσο, συνεχίζουν να υπάρχουν στον πίνακα UserData και οι προειδοποιήσεις τους παραμένουν εμφανείς. Ένας διαχειριστής τοποθεσίας θα μπορεί να δει τις προειδοποιήσεις τους στη σελίδα "Προειδοποιήσεις χρηστών".

Αυτό διευκολύνει τη μετακίνηση χρηστών μεταξύ των ομάδων χωρίς να χάνονται οι προειδοποιήσεις που έχουν δημιουργήσει. Κατά συνέπεια, οι χρήστες που μετακινούνται από την ομάδα Επισκέπτες στην ομάδα Μέλη δεν θα χρειάζεται να δημιουργήσουν ξανά τις προειδοποιήσεις τους εξαιτίας της αλλαγής στο επίπεδο δικαιωμάτων τους.

Για να διαγράψετε οριστικά ένα χρήστη από τον πίνακα UserData και να διαγράψετε οριστικά όλες τις προειδοποιήσεις του χρήστη, πρέπει να διαγράψετε το χρήστη από τη συλλογή τοποθεσιών.

Τι θέλετε να κάνετε;

Κατάργηση χρηστών από ομάδα

Διαγραφή ομάδας

Διαγραφή χρήστη από μια συλλογή τοποθεσιών

Προβολή των προειδοποιήσεων χρήστη

Κατάργηση χρηστών από μια ομάδα

  1. Στην κεντρική σελίδα, κάντε κλικ στο μενού Ενέργειες τοποθεσίας, τοποθετήστε το δείκτη στο στοιχείο Ρυθμίσεις τοποθεσίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Άτομα και ομάδες.

  2. Στη σελίδα "Άτομα και ομάδες", στην ενότητα Γρήγορη εκκίνηση, κάντε κλικ στην επιλογή Ομάδες.

  3. Στη σελίδα "Άτομα και ομάδες: Όλες οι ομάδες", κάντε κλικ στο όνομα της ομάδας από την οποία θέλετε να καταργήσετε χρήστες.

  4. Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου για τους χρήστες που θέλετε να καταργήσετε.

  5. Στο μενού Ενέργειες, κάντε κλικ στην εντολήΚατάργηση χρηστών από την ομάδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Αρχή της σελίδας

Διαγραφή μιας ομάδας

  1. Στην κεντρική σελίδα, κάντε κλικ στο μενού Ενέργειες τοποθεσίας, τοποθετήστε το δείκτη στο στοιχείο Ρυθμίσεις τοποθεσίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Άτομα και ομάδες.

  2. Στη σελίδα "Άτομα και ομάδες", στη Γρήγορη εκκίνηση, κάντε κλικ στην επιλογή Ομάδες.

  3. Στη σελίδα "Άτομα και ομάδες: Όλες οι ομάδες", στη στήλη Επεξεργασία, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία δίπλα στην ομάδα που θέλετε να διαγράψετε.

  4. Στη σελίδα "Αλλαγή ρυθμίσεων ομάδας", κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Αρχή της σελίδας

Διαγραφή ενός χρήστη από μια συλλογή τοποθεσιών

Για να διαγράψετε οριστικά ένα χρήστη από τον πίνακα UserData και να διαγράψετε οριστικά όλες τις προειδοποιήσεις του χρήστη, κάντε τα εξής:

  1. Στην κεντρική σελίδα της συλλογής τοποθεσιών, κάντε κλικ στο μενού Ενέργειες τοποθεσίας, τοποθετήστε το δείκτη στο στοιχείο Ρυθμίσεις τοποθεσίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Άτομα και ομάδες.

  2. Στη σελίδα "Άτομα και ομάδες", στη Γρήγορη εκκίνηση, κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα άτομα.

  3. Στη σελίδα "Άτομα και ομάδες: Όλα τα άτομα", επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο χρήστη που θέλετε να διαγράψετε.

  4. Στο μενού Ενέργειες, κάντε κλικ στην εντολήΔιαγραφή χρηστών από τη συλλογή τοποθεσιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Αρχή της σελίδας

Προβολή των προειδοποιήσεων χρήστη

  1. Στην κεντρική σελίδα της τοποθεσίας πύλης, κάντε κλικ στην επιλογή Ενέργειες τοποθεσίας, τοποθετήστε το δείκτη στο στοιχείο Ρυθμίσεις τοποθεσίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Τροποποίηση όλων των ρυθμίσεων τοποθεσίας.

  2. Στη σελίδα "Ρυθμίσεις τοποθεσίας", στην ενότητα Διαχείριση τοποθεσίας, κάντε κλικ στην επιλογή Προειδοποιήσεις χρήστη.

  3. Στο μενού Εμφάνιση προειδοποιήσεων για, επιλέξτε το όνομα του χρήστη του οποίου τις προειδοποιήσεις θέλετε να προβάλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση.

    Για να διαγράψετε μια προειδοποίηση, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην προειδοποίηση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή επιλεγμένων προειδοποιήσεων.

Αρχή της σελίδας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αποποίηση ευθυνών αυτόματης μετάφρασης: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί από ένα σύστημα υπολογιστή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η Microsoft προσφέρει αυτές τις αυτόματες μεταφράσεις για να βοηθά τους μη αγγλόφωνους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες της Microsoft. Το άρθρο προέρχεται από μηχανική μετάφραση, συνεπώς ενδέχεται να περιέχει λάθη λεξιλογίου, σύνταξης ή γραμματικής.

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας
Εξερευνήστε το περιεχόμενο της εκπαίδευσης
Αποκτήστε πρώτοι τις νέες δυνατότητες
Γίνετε μέλος του Office Insider

Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας!

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας! Φαίνεται ότι μπορεί να είναι χρήσιμο να συνδεθείτε με έναν από τους συνεργάτες υποστήριξης του Office.

×