Διακοπή συγχρονισμού σε κοινόχρηστο φάκελο στο SharePoint Workspace 2010

Σημείωση:  Θέλουμε να σας παρέχουμε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο βοήθειας στη γλώσσα σας όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτή η σελίδα έχω μεταφραστεί μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας και ενδεχομένως να περιέχει γραμματικά λάθη και ανακρίβειες. Ο σκοπός μας είναι αυτό το περιεχόμενο να σας φανεί χρήσιμο. Μπορείτε να μας ενημερώσετε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας εάν οι πληροφορίες σάς φάνηκαν χρήσιμες; Εδώ θα βρείτε το άρθρο στα Αγγλικά , για να το συμβουλεύεστε εύκολα.

Μπορείτε να σταματήσετε το συγχρονισμό ενός κοινόχρηστου φακέλου, ενώ τον χρησιμοποιείτε, ή από τη γραμμή εκκίνησης.

Διακοπή συγχρονισμού κατά τη χρήση ενός κοινόχρηστου φακέλου

Κάντε κλικ στην επιλογή Διακοπή συγχρονισμού όνομα κοινόχρηστου φακέλου στο παράθυρο Εργασίες συγχρονισμού.

Σημείωση: Αυτή η ενέργεια επηρεάζει μόνο τον υπολογιστή στον οποίο κάνετε την επιλογή. Εάν θέλετε να σταματήσετε το συγχρονισμό για τον κοινόχρηστο φάκελο σε όλους τους υπολογιστές στους οποίους έχετε λογαριασμό, πρέπει να επιλέξετε μια επιλογή διαγραφής, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Διακοπή συγχρονισμού από τη γραμμή εκκίνησης

  1. Κάντε κλικ στον κοινόχρηστο φάκελο που θέλετε να σταματήσετε να συγχρονίζεται.

  2. Κάντε κλικ στην Κεντρική καρτέλα, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος στο κουμπί Διαγραφή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μια επιλογή διαγραφής.

    Λεπτομέρειες

    • Διαγραφή: Ο κοινόχρηστος φάκελος διαγράφεται από τον λογαριασμό σας σε αυτό τον υπολογιστή. Ωστόσο, εάν έχετε προσθέσει τον λογαριασμό σας σε έναν ή περισσότερους άλλους υπολογιστές, ο κοινόχρηστος φάκελος θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην κατηγορία ’Όχι σε αυτόν τον υπολογιστή’. Εάν θέλετε, μπορείτε να επαναφέρετε το διαγραμμένο κοινόχρηστο φάκελο με λήψη από άλλον υπολογιστή.

    • Διαγραφή από όλους τους υπολογιστές: Ο κοινόχρηστος φάκελος διαγράφεται από όλους τους υπολογιστές στους οποίους έχετε τον λογαριασμό σας. Η συμμετοχή σας στον κοινόχρηστο φάκελο τερματίζεται, εκτός εάν ένα άλλο μέλος σας καλέσει ξανά. Αυτή η επιλογή εμφανίζεται, μόνο εάν έχετε τον λογαριασμό σας σε περισσότερους από έναν υπολογιστές.

    • Διαγραφή για όλα τα μέλη: Ο κοινόχρηστος φάκελος διαγράφεται από τους υπολογιστές όλων των μελών του χώρου εργασίας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στους διαχειριστές. Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή, μόνο εάν είστε σίγουροι ότι τα μέλη δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν πλέον τον κοινόχρηστο φάκελο και ότι οι απαραίτητες πληροφορίες έχουν αρχειοθετηθεί.

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στο Office
Εξερευνήστε το περιεχόμενο της εκπαίδευσης
Αποκτήστε πρώτοι τις νέες δυνατότητες
Γίνετε μέλος του Office Insider

Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας!

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας! Φαίνεται ότι μπορεί να είναι χρήσιμο να συνδεθείτε με έναν από τους συνεργάτες υποστήριξης του Office.

×