Slette StaffHub data

Bemærk!:  Vi vil gerne give dig den mest opdaterede hjælp, så hurtigt vi kan, på dit eget sprog. Denne side er oversat ved hjælp af automatisering og kan indeholde grammatiske fejl og unøjagtigheder. Det er vores hensigt, at dette indhold skal være nyttigt for dig. Vil du fortælle os, om oplysningerne var nyttige for dig, nederst på denne side? Her er artiklen på engelsk så du kan sammenligne.

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan slette nogle af de data, der er placeret i StaffHub. Vær opmærksom på den slettede data ikke kan gendannes.

Slette arbejdshold

Da dataadministratorer opretter arbejdshold, kan kun ledere slette. Der er flere måder, kan du gøre dette:

  • I visningen uge eller måned Hold markøren over en enkelt shift og klik på ellipsen (...) eller markér flere arbejdshold og højreklik. En lille menu åbnes op, som indeholder indstillingen Slet Skift. Klik på Slet, og den valgte arbejdshold vil blive slettet.

  • Du kan vælge arbejdshold og klik på knappen Slet fra tastaturet, der sletter Skift på alle tidsplan visninger.

Bemærk!: Hvis du sletter et Skift, vil alle de data, der er placeret i en Skift som Skift start/slut tid, Skift farve, Skift noter, aktiviteter osv.

Slette aktiviteter

Da dataadministratorer opretter aktiviteter, du kun ledere kan slette dem. Der er flere måder, kan du gøre dette:

  • Slette et Skift, der indeholder aktiviteter fra visningen dag, uge eller måned. Gør dette, slettes alle aktiviteter inden for Skift.

  • Slette aktiviteter fra Skift & aktiviteter panel. Åbn panelet, gå til afsnittet aktiviteter og klikke på Slet. Når du gemmer, kan ikke hentes de slettede aktiviteter.

  • D let gennem dagsvisning. Vælge, hvilke aktiviteter, du vil fjerne, og klik på Slet.

Slette opgaver

Kun teamledere og personen, der har oprettet en opgave, kan slette den.

  1. Vælg den opgave, du vil slette, på siden med opgavelisten.

  2. På siden med opgavedetaljer skal du vælge Slet nederst på siden.

  3. Der vises et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at bekræfte din handling. Når du bekræfter, slettes opgaven permanent, og ingen teammedlemmer kan se den længere.

Slette teammedlemmer fra StaffHub

Teamledere kan slette medlemmer af en gruppe fra StaffHub web. Hvis du vil gøre dette, gå til siden teammedlemmer, pege på medlemmet af projektteamet, du vil slette, og en sletteikonet vises til højre. Klik på sletteikonet, og medlemmet, slettes.

Medlemmer, der er slettet fra et StaffHub team kun fjernes fra det bestemte team og fjernes ikke fra lejeren. Hvis du vil slette et teammedlem fra en lejer, gå til Office 365 administration.

Slette filer

Da ledere tilføje filer på StaffHub, kan kun teamledere slette filerne. Dette kan gøres ved at gå til fanen filer på StaffHub web og pege på den fil eller et link, du vil slette. Når der peges vises sletteikonet. Du kan klikke på, hvis du vil slette filen.

Bemærk!: Sletning af filen fra StaffHub sletter den fra SharePoint samt og omvendt da alle StaffHub filer gemmes på SharePoint.

Slet medarbejder ressourcer

Da lejeradministratorer tilføje medarbejder ressourcer på https://staffhub.office.com/admin, skal du kun lejeradministratorer kan slette dem. Hvis du vil slette en ressource, skal du blot slette link og titel fra de angivne tekstfelter på siden.

Slette en gruppe

Teamledere kan slette en gruppe ved at gå til indstillinger på StaffHub web og vælge knappen Slet gruppe øverst til venstre på siden Indstillinger.

Lejeradministratorer kan slette en gruppe ved at tilføje selv til en bestemt gruppe og derefter følge vejledningen ovenfor for at slette teamet fra siden Indstillinger.

Lær, hvordan optælles alle grupper i StaffHub og derefter føje dig selv til en bestemt gruppe ved hjælp af PowerShell-cmdlet'er her.

Udvid dine Office-færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Bliv Office Insider

Var disse oplysninger nyttige?

Tak for din feedback!

Tak for din feedback! Det lyder, som om det vil kunne hjælpe, hvis du bliver sat i forbindelse med en af vores Office-supportteknikere.

×