Office
Log på

Slette brugerdata i Microsoft Planner

Bemærk!:  Vi vil gerne give dig den mest opdaterede hjælp, så hurtigt vi kan, på dit eget sprog. Denne side er oversat ved hjælp af automatisering og kan indeholde grammatiske fejl og unøjagtigheder. Det er vores hensigt, at dette indhold skal være nyttigt for dig. Vil du fortælle os, om oplysningerne var nyttige for dig, nederst på denne side? Her er artiklen på engelsk så du kan sammenligne.

For at sikre, at en bruger slettes fra Microsoft Planner, skal slette du denne bruger i Office 365 administration. Når brugeren er blevet slettet, slettes deres telemetri oplysninger i Microsoft Planner og brugernavn ændres til "Tidligere bruger". Hvis du vil slette de oplysninger end brugernavn og telemetri, skal du få adgang til de relevante planer og gøre det manuelt.

Slette en bruger fra teamplanlægning

Gå til Office 365 administration som Office 365-administrator og slette brugeren følge trinene i slette en bruger i organisationen.

Dette vil slette brugeren fra Azure Active Directory samt. Du har 30 dage til at gendanne kontoen, før brugerens data bliver slettet permanent.

Vigtigt!: Hvis du først sletter brugeren fra Azure Active Directory, kan du kan ikke eksportere brugerens planer fra Microsoft Planner. Sørg for at eksportere planerne fra Microsoft Planner først, hvis du vil også slette brugeren fra din organisation.

Hvad bliver slettet automatisk

Når brugeren er blevet slettet, deres telemetri og bruger navn er blevet slettet, på følgende måde:

  • Alle telemetridata slettes.    Dette sker, hver gang en bruger slettes fra Azure Active Directory.

  • Brugerens navn og User.Id slettes.    Microsoft Planner gemmer brugerens navn og User.Id mod TaskUserID. Når en bruger slettes, Microsoft Planner bevarer TaskUserID, men sletter brugerens navn og User.Id. Dette gør det muligt for Microsoft Planner til:

    • Omdøb brugeren, til "Tidligere bruger". Alle slettede brugere bliver omdøbte "tidligere bruger".

    • Holde oplysninger på "opgave oprettet af", "opgave tildelt til" og "opgaven fuldført ved" under navnet "tidligere bruger".

Slette bestemte brugerdata

Eftersom Microsoft Planner er et samarbejde, hvor værktøj, hvor meget af arbejdet, der er delt, sletning af en bruger sletter ikke alle planer, opgaver eller indhold, brugeren er forbundet med eller refereres til af. Hvis du vil fjerne eller redigere data, som findes i planer og opgaver, kan du redigere planen manuelt.

For at redigere planer skal du gøre et af følgende:

  • Tildel dig selv tilladelser til den gruppe, der indeholder brugerens personlige data.    Dette er nyttigt, når brugerens data er et sted, hvor brugeren selv har ikke adgang til.

  • Ændre brugerens adgangskode og logge på som brugeren.    Dette fungerer bedst med planer, som brugeren har deltaget i.

    Vigtigt!: Ændring af brugerens adgangskode og logge på som dem fungerer kun, hvis du ikke gør det inden du sletter brugeren fra din organisation.

Når du har tilladelser eller er logget på som brugeren, kan du ændre eller fjerne en plan, opgave eller andet indhold, som ikke længere skal henvise til brugeren.

Se også

Eksportere brugerdata fra Microsoft Planner

Udvid dine Office-færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Bliv Office Insider

Var disse oplysninger nyttige?

Tak for din feedback!

Tak for din feedback! Det lyder, som om det vil kunne hjælpe, hvis du bliver sat i forbindelse med en af vores Office-supportteknikere.

×