Administration og livscyklussen for en moderne SharePoint-side

Bemærk!: Vi vil gerne give dig den mest opdaterede hjælp, så hurtigt vi kan, på dit eget sprog. Denne side er oversat ved hjælp af automatisering og kan indeholde grammatiske fejl og unøjagtigheder. Det er vores hensigt, at dette indhold skal være nyttigt for dig. Vil du fortælle os, om oplysningerne var nyttige for dig, nederst på denne side? Her er artiklen på engelsk så du kan sammenligne.

Moderne sider i SharePoint giver dig mange af de samme muligheder, som giver sider i klassisk publiceringswebsteder. Når en SharePoint-side, moderne oprettes, den kan redigeres, gemmes, publiceret og delt.  En side, kan også blive slettet eller gendannet til en anden version. Du kan også konfigurere et indholdsgodkendelse flow.

Siden livscyklus

Knappen Ny Oprette Livscyklus for en side, der begynder med oprettelsen. Når du opretter en side, er det i tilstanden "lokal" kladde, hvilket betyder, at ingen andre kan se den endnu.   

Gem som kladde Gem som kladde Når du gemmer og lukker denne side, det er tjekket ind, som en underordnet version og bliver en "delt" kladde. Det betyder, at alle med Rediger tilladelser (eller webstedsejere) kan nu se den og redigere den.   

Knappen Rediger Eddet For at redigere siden, skal du klikke på knappen Rediger, og siden nu er tjekket ud til dig. Så længe siden er åbnet til redigering, eller der er tjekket ud, ingen andre kan redigere den. Siden låst"", indtil ændringer gemmes eller kasseret, eller indtil siden er blevet publiceret. En undtagelse er, at hvis siden indeholder ingen aktivitet i 5 minutter, redigering sessionen timeout og siden vil bliver "ulåste."    

Slet ændringer Slet ændringer Når du sletter ændringer, returneres siden til dens forrige tilstand. Det er lig med "Fortryd udtjekning."   

Publicere knappen Publicere Når der udgives en side ved at klikke på knappen Publicer, er markeret i som en "overordnet" version og går "direkte", hvilket vil sige, at alle, der kan få vist webstedet kan se siden.   

Siden livscyklus med godkendelse af indhold

Livscyklussen for en side med indhold godkendelse aktiveret er bare en smule anderledes, som har en side skal godkendes af en person, før den kan publiceres. Godkenderne skal enten være webstedsejere eller personer med fuld kontrol eller redigere tilladelserne for webstedet.

Er der flere faser til siden publicering af når indhold godkendelse er slået til, ved hjælp af forløb. Ikke inkluderet her er trinnene for godkendelse flyder, der kræver flere godkendere eller tilpasset godkendelse flyder.

Sende til godkendelse af knappen Send til godkendelse  Når siden er klar til at blive udgivet, sender sidens forfatter side til godkendelse.   

Afventer godkendelse Indtil en side er godkendt, forbliver den i en afventende tilstand.

Knappen Gennemse godkendelser Gennemse godkendelser   De personer, der er angivet som godkendere, får en meddelelse og se Gennemse godkendelser knappen hvor de kan se på siden. Godkendere kan ikke redigere indhold. de kan kun godkende eller afvise eller indhold. De kan sende kommentarer sammen med meddelelsen, som sidens forfatter modtager.   

Publiceret   Når en side er godkendt, er blevet publiceret den og tjekket ind som en "grov" version og går "direkte", hvilket vil sige, at alle, der kan få vist webstedet kan se siden.

Den anbefalede måde at bruge godkendelse af indhold for moderne sider er at bruge Microsoft Flow. Se konfigurere siden godkendelse at lære, hvordan du gør dette.

Hvis du vil bruge metoden klassisk for at kræve godkendelse i et bibliotek, skal du se kræve godkendelse af elementer i en webstedsliste eller et bibliotek.

Hvem kan redigere en side?

Alle, du har givet redigeringstilladelse til kan redigere en side. På et teamwebsted er at føje personen til webstedsgruppen team redigeringstilladelser som standard. På et kommunikationswebsted, skal kan kun webstedsejere og dem, du har givet redigeringstilladelse til redigere.

Når du klikker på Rediger på en side, siden er tjekket ud, hvilket betyder, at ingen andre kan redigere det medmindre du gemmer og lukker siden, Slet ændringer eller Publicer siden. Hver af disse handlinger på trykkeri siden igen.

Når en person tjekker en side ved et uheld eller glemmer at gemme og lukke, Slet ændringer eller udgive, Gem siden automatisk, og Luk efter 5 minutters inaktivitet.

To personer kan redigere den samme side på samme tid. Hvis en person har en side, der er åbnet til redigering og en anden person forsøger at redigere siden, vises en meddelelse om, at siden redigeres af en anden. Du kan spørge personen, hvem der har siden åbne til redigering for at "Slip" siden ved at gemme og lukke, kassere ændringer eller publicering. En undtagelse er, at hvis siden indeholder ingen aktivitet i 5 minutter, redigering sessionen timeout og siden vil bliver automatisk "ulåste."

Ejer af webstedet har en ekstra indstilling til at tilsidesætte udtjekningen af den person, redigere siden.

Finde sider

Sider er gemt i biblioteket sider, som kan åbnes ved at klikke på sider i navigationsruden. Hvis sider ikke vises i navigationsrude, kan du gå til Indstillinger for websted- Knappen Indstillinger for offentligt SharePoint Online-websted , derefter webstedsindhold, og se efter Webstedssider.

Gendanne en tidligere version

  1. Gå til biblioteket sider.

  2. Højreklik på afstanden mellem sidenavn og dato, og klik derefter på Versionshistorik i menuen. Du skal muligvis rulle menuen for at få vist Versionshistorik.

    Hvis du ikke kan se versionshistorik, skal du klikke på ellipsen (... ) i dialogboksen, og klik derefter på Versionshistorik.

    Du får vist en liste over versioner af filen.

    Dialogboksen Versionshistorik med 3 versioner.
  3. I dialogboksen Versionshistorik holder du markøren ud for den version, du ønsker og klikker på pil ned i højre side for at få en liste over indstillinger.

    Indstillinger for versionshistorik (vis, gendan og slet)

    Klik på Gendan.

  4. Klik på OK for at gendanne den aktuelle version som den nyeste.

    Dialogboksen Bekræftelse af versionsgendannelse med OK markeret

    Bemærk!: SharePoint fjerner ikke den tidligere version, du lige har gendannet, men opretter en kopi og gør den til den nyeste version.

Kontrol af sider ind og ud fra biblioteket sider

Det anbefales at bruge kommandoerne Rediger, Gem og Luk, Slet ændringer, og Udgiv på siden til at administrere fejlkontrol sider ind og ud. Du kan manuelt kontrollere sider ind og ud ved hjælp af de samme trin, du vil bruge i et dokumentbibliotek. Du kan finde flere oplysninger, se kontrollere ud eller tjekke filer i et dokumentbibliotek.

Annullere publiceringen af en side

Hvis du ikke længere vil websiden skal være synligt for andre eller findes i søgninger, kan du fjerne nummeret:

  • Gå til biblioteket sider

  • Vælg den side, du vil annullere publiceringen af.

  • Klik på den..., og klik derefter på flere.

  • Klik på annullere publiceringen af.

Dette indsætter siden tilbage i en kladde. Siden vises stadig via i søgeresultaterne. Hvis du ikke vil dette sker, kan du fjerne tilladelser fra siden. for at gøre dette, gå til biblioteket sider, skal du klikke på..., skal du klikke på mere og derefter klikke på Egenskaber. Øverst skal du klikke på delt med. Klik derefter på Stop deling.

Udvid dine Office-færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Bliv Office Insider

Var disse oplysninger nyttige?

Tak for din feedback!

Tak for din feedback! Det lyder, som om det vil kunne hjælpe, hvis du bliver sat i forbindelse med en af vores Office-supportteknikere.

×