Udtjekke og redigere en fil

Vigtigt: Denne artikel er maskinoversat. Se ansvarsfraskrivelsen. Du kan finde den engelske version af denne artikel her til din orientering.

Når du tjekker en fil ud fra et bibliotek på et Microsoft Windows SharePoint Services-websted, sikrer du, at andre ikke kan foretage ændringer af filen, mens du redigerer den. Mens filen er tjekket ud, kan du redigere og gemme den, lukke den og åbne den igen. Andre brugere kan ikke ændre filen eller se dine ændringer, før du tjekker filen ind.

Hvis du arbejder i et program, der er kompatibelt med Windows SharePoint Services 3.0, kan du arbejde med filen på harddisken og endda arbejde på den, selvom du ikke har oprettet forbindelse. Når du er på kontoret, kan du f.eks. tjekke en fil ud til din bærbare computer og derefter arbejde på den, når du rejser. Ofte er det også hurtigere at arbejde på filer på harddisken end på en server.

Oversigt

Tjekke en fil ud, som forhindrer flere personer i at foretage ændringer på samme tid, som hjælper med at undgå redigeringskonflikter og forvirring over ændringer. Tjekke filer ind og ud giver dig mere kontrol når du spore versioner, fordi der oprettes en version, kun, når du markerer en fil i, ikke hver gang, du åbner, og Luk filen til at arbejde på den.

Når du markerer en fil ud fra nogle programmer, der er kompatible med Windows SharePoint Services 3.0, kan du arbejde med filen på din harddisk, selvom du ikke er tilsluttet. Kopien er gemt i kladdemappen din server, som er som standard SharePoint kladdemappe i mappen dokumenter. Dog kan du ændre placeringen i nogle klientprogrammer. Arbejde på filer på harddisken er ofte hurtigere end arbejde med filer på serveren, og gør det muligt at nemt fortsætte med at arbejde, mens du er på kontoret.

Når en fil tjekkes ud, kan ingen kan redigere det undtagen den person, som det er tjekket ud. Ikonet i biblioteket ændres til at angive, at filen er tjekket ud af ikonbillede . Når du holder musemarkøren over ikonet checket ud, vises navnet på den person, filen er tjekket ud til et skærmtip. Ændringer, der nogen gør til en fil, mens det er tjekket ud af, er ikke synlige for andre, indtil filen er tjekket ind igen. Dette gælder, uanset om personen arbejder på filen på deres harddisk eller på serveren.

Biblioteker kan konfigureres til at kræve, at du at tjekke filer ud, inden du redigerer dem. Hvis biblioteket kræver udtjekning, bliver du bedt om at tjekke filen ud, når du redigerer den. Hvis udtjekning er påkrævet i biblioteket, skal du se i en ny fil, når du opretter den eller overføre den til et bibliotek. Filen er ikke tilgængelig for andre, før du tjekker den ind.

Når du har tjekket en fil ud, redigerer du den som regel, og derefter tjekker du den ind igen.

Hvis dit bibliotek kræver, at filer skal tjekkes ud, kan du også tjekke filen ud, når du åbner den for at redigere den. Hvis udtjekning kræves, får du besked om, at filen også tjekkes ud, når du redigerer den, hvis den ikke allerede er blevet tjekket ud.

  1. Hvis biblioteket ikke er åbent i forvejen, skal du klikke på navnet på værktøjslinjen Hurtig start.

    Hvis navnet på biblioteket ikke vises, skal du klikke på Vis alt indhold på webstedet og derefter klikke på bibliotekets navn.

  2. Peg på navnet på den fil, skal du klikke på den viste pil og derefter klikke på Tjek ud.

    I et billedbibliotek skal du klikke på filen og derefter klikke på Tjek ud i de viste egenskaber.

  3. Hvis det program, du bruger til at redigere filen, er kompatibelt med Windows SharePoint Services 3.0, vises der muligvis en meddelelse, hvor du kan vælge, om du vil arbejde med filen som en lokal kladde. Hvis du vil arbejde med en kopi af filen på harddisken, skal afkrydsningsfeltet Brug den lokale kladdemappe være markeret. Hvis kladdekopien skal gemmes på serveren, mens den er tjekket ud til dig, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

    Bemærkninger: 

    • Hvis kommandoen Tjek ud ikke er tilgængelig, er filen muligvis allerede tjekket ud til dig eller til en anden.

    • Hvis du senere beslutter dig for at tjekke filen ind uden at gemme ændringerne, kan du annullere ændringerne. Du mister ændringer, der blev foretaget, mens filen var tjekket ud. Filen vender tilbage til den sidst indtjekkede version, og der bevares ingen versionshistorik over de ændringer, der ikke er gemt.

    • Du kan se i filen, så andre kan se dine ændringer og beholde filen tjekket, mens du fortsætte med at arbejde på den. For at gøre dette er tilfældet, skal du markere afkrydsningsfeltet Bevar det dokument, der er tjekket ud efter indtjekning i denne version, når du tjekker filen ind igen.

Bemærk: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversættelse: Denne artikel er blevet oversat af et computersystem uden menneskelig indgriben. Microsoft tilbyder disse maskinoversættelse for at hjælpe ikke-engelsktalende brugere til at kunne nyde indhold om Microsofts produkter, tjenester og teknologier. Da artiklen er maskinoversat, kan den indeholde forkerte ord eller syntaks- eller grammatikfejl.

Del Facebook Facebook Twitter Twitter Mail Mail

Var disse oplysninger nyttige?

Fantastisk! Har du mere feedback?

Hvordan kan vi forbedre det?

Tak for din feedback!

×