Stoppe synkronisering af en delt mappe i SharePoint Workspace 2010

Du kan stoppe synkronisering af en delt mappe, mens du bruger den, eller fra startområdet.

Stoppe synkronisering, mens du bruger en delt mappe

Klik på Stop synkronisering af delte mappes navn i ruden Synkroniseringsopgaver.

Bemærk:  Handlingen påvirker kun den computer, fra hvilken du vælger indstillingen. Hvis du vil stoppe synkronisering af den delte mappe på alle computere, hvorpå du har din konto, skal du vælge en sletteindstilling, sådan som det beskrives nedenfor.

Stoppe synkronisering fra startområdet

  1. Klik på den delte mappe, du vil stoppe synkronisering af.

  2. Gå til fanen Startside, klik på pilen på rullelisten på knappen Slet, og vælg derefter en sletteindstilling.

    Detaljer

    • Slet: Den delte mappe slettes fra din konto på denne computer. Men hvis du har tilføjet din konto til en eller flere andre computere, vil den delte mappe fortsat fremgå under kategorien "Ikke på denne computer." Hvis du ønsker det, kan du gendanne den slettede delte mappe ved at hente den fra en anden computer.

    • Slet fra alle computere: Den delte mappe slettes fra alle computere, du har din konto på. Dit medlemskab af den delte mappe afsluttes, medmindre et andet medlem inviterer dig igen. Denne indstilling vises kun, hvis du har din konto på mere end en computer.

    • Slette for alle medlemmer: Den delte mappe slettes fra alle arbejdsområdemedlemmers computer. Denne indstilling er kun tilgængelig for personer, der har rollen Leder. Brug kun denne indstilling, hvis du er sikker på, at alle medlemmer ikke længere bruger den delte mappe og at alle vigtige oplysninger er blevet arkiveret.

Del Facebook Facebook Twitter Twitter Mail Mail

Var disse oplysninger nyttige?

Fantastisk! Har du mere feedback?

Hvordan kan vi forbedre det?

Tak for din feedback!

×