Hvorfor er en liste, der blev gendannet på serveren, blevet slettet og derefter tilføjet igen i SharePoint Workspace?

Vigtigt: Denne artikel er maskinoversat. Se ansvarsfraskrivelsen. Du kan finde den engelske version af denne artikel her til din orientering.

Af en række forskellige årsager kan SharePoint-administratoren være nødt til at køre en gendannelsesproces for en SharePoint-liste en gang imellem. Dette er typisk påkrævet, hvis der er et problem med listen, f.eks. beskadigede data. Hver gang en liste skal gendannes på serveren, skal den også slettes og derefter tilføjes igen i SharePoint-arbejdsområdet. Den følgende meddelelse vises.

Advarselsmeddelelse, der informerer dig om, at listen slettes og tilføjes igen.

Når listen er blevet føjet til SharePoint-arbejdsområdet igen, indeholder listedataene det indhold, der senest blev synkroniseret mellem SharePoint-arbejdsområdet og SharePoint-webstedet. Hvis du har opdateringer, der ikke er blevet synkroniseret, når du modtager meddelelsen om synkronisering af oplysninger, mister du disse opdateringer.

Bemærk: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversættelse: Denne artikel er blevet oversat af et computersystem uden menneskelig indgriben. Microsoft tilbyder disse maskinoversættelse for at hjælpe ikke-engelsktalende brugere til at kunne nyde indhold om Microsofts produkter, tjenester og teknologier. Da artiklen er maskinoversat, kan den indeholde forkerte ord eller syntaks- eller grammatikfejl.

Udvid dine færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Bliv Office Insider

Var disse oplysninger nyttige?

Tak for din feedback!

Tak for din feedback! Det lyder, som om det vil kunne hjælpe, hvis du bliver sat i forbindelse med en af vores Office-supportteknikere.

×