Hvad sker der, når du logger af Office

Vigtigt: Denne artikel er maskinoversat. Se ansvarsfraskrivelsen. Du kan finde den engelske version af denne artikel her til din orientering.

Når du logger af dit Office-program, fjerner du din konto fra installationen, hvilket ikke sker, når du logger af en onlinetjeneste. Det betyder, at Office ikke ved, hvilke tilpasninger du muligvis har foretaget i programmet. Derudover vil de filer, du har lagret på en server, ikke længere være synkroniseret med din enhed.

For helt at logge af en konto skal du lukke alle de Office-programmer, du kører, da du svarede Ja til at fjerne din konto.

Hvis du er logget på med flere konti, skal du logge af hver enkelt konto.

Du kan logge på igen med en konto, du logget ud af. Gå til Filer -> Office-konto -> Skift konto. Office vil dog se den som en ny konto, og du skal derfor konfigurere tilpasninger igen.

Bemærk: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversættelse: Denne artikel er blevet oversat af et computersystem uden menneskelig indgriben. Microsoft tilbyder disse maskinoversættelse for at hjælpe ikke-engelsktalende brugere til at kunne nyde indhold om Microsofts produkter, tjenester og teknologier. Da artiklen er maskinoversat, kan den indeholde forkerte ord eller syntaks- eller grammatikfejl.

Del Facebook Facebook Twitter Twitter Mail Mail

Var disse oplysninger nyttige?

Fantastisk! Har du mere feedback?

Hvordan kan vi forbedre det?

Tak for din feedback!

×