Flytte en OneNote-notesbog, som du har delt med andre

Vigtigt: Denne artikel er maskinoversat. Se ansvarsfraskrivelsen. Du kan finde den engelske version af denne artikel her til din orientering.

Før du flytter en delt notesbog, som andre måske bruger, kan du minimere afbrydelser ved at planlægge fremad og kommunikere til andre på forhånd, at du flytter notesbogen til en anden placering.

Overvej kun at flytte notesbøger på tidspunkter, hvor de højst sandsynligt ikke er ved at blive redigeret. Det er også en god ide først at lave en sikkerhedskopi af alle filerne, før du foretager væsentlige ændringer, især hvis du selv eller andre er midt i noget vigtigt arbejde.

Trin 1: Forberede flytning

Når du er klar til at flytte en delt notesbog til en ny placering, skal du gøre følgende:

  1. Oprette en notesbog (Filer > Ny) på den placering, hvor du vil flytte en anden notesbog til.

  2. Give besked til dem, du deler den gamle notesbog med, om at den bliver flyttet, og at de skal åbne den nye notesbog. Det kan du gøre på én af to måder:

    • Oprette en ny sektion i den oprindelige notesbog med en side, der indeholder instruktioner (anbefales).

    • Sende dem en mail med instruktionerne.

  3. I begge tilfælde skal du inkludere URL-adressen til den nye notesbog og tilføje noget tekst på din side eller i mailen, som forklarer, hvorfor notesbogen skal flyttes, samt hvor den flyttes til.

Trin 2: Flytte dine noter

Når du er klar til at flytte dine noter fra den gamle notesbog til den nye, skal du gøre følgende:

  1. Sørg for, at du har både den gamle og den nye notesbog åbne, og træk derefter hver notesbogssektion fra den gamle notesbog til den nye.

  2. Hvis du tidligere har oprettet en sektion i den gamle notesbog for at fortælle andre, at notesbogen vil blive flyttet, skal du lade denne sektion stå i den gamle notesbog uden at flytte den. På den måde, kan en person, der åbner den gamle notesbog efter et stykke tid (f.eks. en kollega, der har været på en længere ferie), kunne se, hvor noterne er blevet flyttet hen.

  3. Tryk på Skift+F9 på tastaturet for at synkronisere alle notesbøger manuelt, og vent på, synkroniseringen afsluttes. Når OneNote er færdig med at synkronisere ændringerne, vil alle kunne se den nye notesbogstruktur, når de næste gang logger på den nye notesbog.

  4. Luk den gamle notesbog. Dette sletter ikke notesbogen, men det kan forhindre, at du går tilbage til den af vane.

Toppen af siden

Bemærk: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversættelse: Denne artikel er blevet oversat af et computersystem uden menneskelig indgriben. Microsoft tilbyder disse maskinoversættelse for at hjælpe ikke-engelsktalende brugere til at kunne nyde indhold om Microsofts produkter, tjenester og teknologier. Da artiklen er maskinoversat, kan den indeholde forkerte ord eller syntaks- eller grammatikfejl.

Del Facebook Facebook Twitter Twitter Mail Mail

Var disse oplysninger nyttige?

Fantastisk! Har du mere feedback?

Hvordan kan vi forbedre det?

Tak for din feedback!

×