Administration og livscyklus for en moderne side i SharePoint

Administration og livscyklus for en moderne side i SharePoint

Bemærk!: Vi vil gerne give dig den mest opdaterede hjælp, så hurtigt vi kan, på dit eget sprog. Denne side er oversat ved hjælp af automatisering og kan indeholde grammatiske fejl og unøjagtigheder. Det er vores hensigt, at dette indhold skal være nyttigt for dig. Vil du fortælle os, om oplysningerne var nyttige for dig, nederst på denne side? Her er artiklen på engelsk så du kan sammenligne.

Moderne sider i SharePoint giver dig mange af de samme funktioner, som siderne i klassiske udgivelseswebsteder giver. Når en SharePoint-moderne side er oprettet, kan den redigeres, gemmes, publiceres og deles.  En side kan også slettes eller gendannes til en anden version. Du kan også konfigurere et flow til godkendelse af indhold.

Side livscyklus

Knappen Ny Oprette Livscyklus for en side starter med dens oprettelse.    Når du første gang opretter en side, er den i en "lokal" kladdetilstand, hvilket betyder, at ingen andre kan se det endnu.

Knappen Gem som kladde Gem som kladde Når du gemmer og lukker denne side, tjekkes den ind som en underordnet version og bliver en "delt" kladde.    Det betyder, at alle med redigeringstilladelser (eller webstedsejere) nu kan se den og redigere den.

Knappen Rediger EdIT Hvis du vil redigere siden, skal du klikke på knappen Rediger, og siden er nu tjekket ud til dig.     Så længe siden er åben for redigering eller tjekket ud, kan ingen anden redigere den. Siden er "låst", indtil ændringer gemmes eller kasseres, eller indtil siden er publiceret. En undtagelse er, at hvis siden ikke har nogen aktivitet i 5 minutter, får redigeringssessionen timeout, og siden bliver låst op. 

Slette ændringer Slette ændringer Når du sletter ændringer, vender siden tilbage til den forrige tilstand.    Det svarer til "Fortryd udtjekning".

Knappen Publicer Udgive Når en side udgives ved at klikke på knappen Publicer, er den tjekket ind som en "overordnet"-version og går "live" betyder, at alle, der kan se dit websted, kan se siden.   

Knappen Genudgiv igen Genudgiv Når en side, der tidligere er blevet publiceret, er blevet redigeret, kontrollerer knappen Genudgiv på siden som den næste "overordnet"-version, og ændringerne er "live" betyder, at alle, der kan se dit websted, kan se den nye, ændrede version.

Sides livscyklus med indholdsgodkendelse

Livscyklussen for en side med indholdsgodkendelse aktiveret er blot en smule anderledes, når en side skal godkendes af en anden, før den kan udgives. Godkenderne skal enten være webstedsejere eller personer med fuld kontrol-eller redigeringstilladelser til webstedet.

Følgende er yderligere faser til side publicering, når godkendelse af indhold er slået til ved hjælp af flow. Ikke inkluderet her er trin til godkendelse af flow, der kræver flere godkendere eller for tilpassede godkendelses strømme.

Knappen Send til godkendelse Send til godkendelse  Når siden er klar til at blive publiceret, sender sidens forfatter siden til godkendelse.   

Afventer godkendelseIndtil en side godkendes, forbliver den i en afventende tilstand.

Knappen Gennemse godkendelser Gennemgå godkendelser   Den eller de personer, der er udpeget som godkender, får en meddelelse og får vist en tilladelses knap til gennemsyn, hvor de kan se siden.    Godkendere kan ikke redigere indhold. de kan kun godkende eller afvise eller indhold. De kan sende kommentarer sammen med den meddelelse, som sidens forfatter modtager.

Igen   Når en side er godkendt, bliver den udgivet og tjekket ind som en "overordnet"-version og går "live" betyder, at alle, der kan se dit websted, kan se siden.

Den anbefalede måde at bruge godkendelse af indhold på moderne sider på er at bruge Microsoft flow. Se konfigurere godkendelse af side for at få mere at vide om dette.

Hvis du vil bruge den klassiske metode til at kræve godkendelse i et bibliotek, skal du se Kræv godkendelse af elementer på en liste eller i et bibliotek.

Hvem kan redigere en side?

Alle dem, du har givet redigeringstilladelser til, kan redigere en side. På et teamwebsted har tilføjelse af en person til gruppen teamwebsted som standard redigeringstilladelser. På et kommunikationswebsted er det kun webstedsejere og dem, du har tildelt redigeringstilladelser, der kan redigere.

Når du klikker på Rediger på en side, er siden tjekket ud, hvilket betyder, at ingen andre kan redigere den, medmindre du gemmer og lukker siden, fjerner ændringer eller udgiver siden. Hver af disse handlinger tjekker siden ind igen.

Når en person tjekker en side ved et uheld eller glemmer at gemme og lukke, slette ændringer eller udgive, vil siden automatisk gemme og lukke efter 5 minutters inaktivitet.

To personer kan ikke redigere den samme side på samme tid. Hvis én person har åbnet en side til redigering, og en anden person forsøger at redigere siden, vises der en meddelelse om, at siden redigeres af en anden. Du kan bede den person, der har siden åben, til at redigere for at "udgive" siden ved at gemme og lukke, kassere ændringer eller udgive. En undtagelse er, at hvis siden ikke har nogen aktivitet i 5 minutter, får redigeringssessionen automatisk timeout, og siden bliver låst op. 

En webstedsejer har en ekstra indstilling til at tilsidesætte check ud af den person, der redigerer siden.

Finde sider

Sider er gemt i biblioteket sider, som du kan få adgang til ved at klikke på sider i navigationsruden. Hvis siderne ikke vises i navigationen, kan du gå til Indstillinger for websted Knappen Indstillinger for offentligt SharePoint Online-websted , derefter websteds indholdog se efter sider på webstedet.

Gendanne en tidligere version

  1. Gå til biblioteket sider .

  2. Højreklik på mellemrummet mellem sidens navn og dato, og klik derefter på Versionshistorik i menuen. Du skal muligvis rulle ned for at få vist menuen Versionshistorik.

    Hvis du ikke kan se versionshistorikken, skal du klikke på ellipsen (...) i dialogboksen og derefter klikke på Versionshistorik.

    Du får vist en liste over versioner af filen.

    Dialogboksen Versionshistorik med 3 versioner.
  3. I dialogboksen Versionshistorik holder du markøren ud for den version, du ønsker og klikker på pil ned i højre side for at få en liste over indstillinger.

    Indstillinger for versionshistorik (vis, gendan og slet)

    Klik på Gendan.

  4. Klik på OK for at gendanne den aktuelle version som den nyeste.

    Dialogboksen Bekræftelse af versionsgendannelse med OK markeret

    Bemærk!: SharePoint fjerner ikke den tidligere version, du lige har gendannet, men opretter en kopi og gør den til den nyeste version.

Tjekke sider ind og ud fra biblioteket sider

Vi anbefaler, at du bruger kommandoerne Rediger, Gem og Luk, Fjern ændringer og Publicer på siden for at administrere kontrol af sider ind og ud. Du kan dog manuelt tjekke sider ind og ud ved hjælp af de samme trin, du ville bruge i et dokumentbibliotek. Hvis du vil have mere at vide, skal du se tjekke filer ud eller ind i et dokumentbibliotek.

Annullere publiceringen af en side

Hvis du ikke længere ønsker, at din side skal vises af andre eller findes i søgninger, kan du annullere publiceringen af den:

  • Gå til biblioteket sider ,

  • Vælg den side, du vil annullere publiceringen af.

  • Klik på..., og klik derefter på flere.

  • Klik på Annuller udgivelse.

Dette sætter siden tilbage til en kladdetilstand. Siden vises stadig i søgeresultaterne, men. Hvis du ikke ønsker, at dette sker, skal du fjerne tilladelserne fra siden. Hvis du vil gøre dette, skal du gå til biblioteket sider, klikke på..., klikke på flere og derefter klikke på egenskaber. Øverst skal du klikke på delt med. Klik derefter på stop deling.

Udvid dine Office-færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Bliv Office Insider

Var disse oplysninger nyttige?

Tak for din feedback!

Tak for din feedback! Det lyder, som om det vil kunne hjælpe, hvis du bliver sat i forbindelse med en af vores Office-supportteknikere.

×