Odstranění dat uživatele v Microsoft Planneru

Abyste měli jistotu, že se uživatel odstraní z Microsoft Planneru, odstraňte ho v centru pro správu Microsoft 365. Po odstranění uživatele budou jeho informace o telemetrii odstraněny v Microsoft Planneru a jeho uživatelské jméno se změní na "bývalý uživatel". Pokud chcete odstranit informace jiné než uživatelské jméno a telemetrie, budete muset získat přístup k odpovídajícím plánům a ručně.

Odstranění uživatele z Planneru

Jako správce Office 365 přejděte do centra pro správu Microsoft 365 a odstraňte uživatele podle pokynů v tématu odstranění uživatele z vaší organizace.

Tímto odstraníte taky uživatele z Azure Active Directory. Na obnovení účtu máte 30 dnů. Pak se data uživatele trvale odstraní.

Důležité informace: Pokud nejdřív odstraníte uživatele ze služby Azure Active Directory, nebudete moct exportovat plány uživatele z Microsoft Planneru. Pokud chcete odstranit uživatele z vaší organizace, musíte nejdřív exportovat plány z Microsoft Planneru.

Co se automaticky odstraní

Jakmile se uživatel odstraní, jeho telemetrie a uživatelské jméno se odstraní takto:

  • Všechna data telemetrie se odstraní.    To se stane při každém odstranění uživatele ze služby Azure Active Directory.

  • Jméno a User.Id uživatele se odstraní.    Microsoft Planner ukládá uživatelské jméno a User.Id pro TaskUserID. Když se uživatel odstraní, zachová Microsoft Planner TaskUserID, ale odstraní uživatelské jméno a User.Id. To umožní Microsoft Planneru:

    • Přejmenuje uživatele na dřívějšího uživatele. Všichni odstranění uživatelé budou přejmenováni "bývalý uživatel".

    • Udržujte informace o úkolu, který vytvořil ("," úkol přiřazený uživateli "a" úkol vyplnil "" bývalý uživatel ".

Odstranění dat určitých uživatelů

Vzhledem k tomu, že Microsoft Planner je nástroj pro spolupráci, ve kterém je většina práce sdílená, odstraněním uživatele neodstraníte žádné plány, úkoly nebo obsah, se kterými se uživatel účastnil nebo na který se odkazuje. Pokud chcete odebrat nebo redigování data zahrnutá v plánech a úkolech, můžete plán upravit ručně.

Pokud chcete upravit plány, proveďte jednu z následujících akcí:

  • Udělte oprávnění skupině obsahující osobní data uživatele.    To je nejužitečnější, pokud jsou data uživatele někde stejná jako přístupná pro uživatele.

  • Změňte heslo uživatele a přihlaste se jako uživatel.    Tento postup je vhodný pro plány, na kterých se uživatel zúčastnil.

    Důležité informace: Pokud chcete změnit heslo uživatele a přihlásit se, stačí, když ho provedete před odstraněním uživatele z vaší organizace.

Jakmile máte oprávnění nebo jste přihlášeni jako uživatel, můžete změnit nebo odebrat jakýkoliv plán, úkol nebo jiný obsah, který by už neměl odkazovat na uživatele.

Viz také

Exportování dat uživatele v Microsoft Planneru

Poznámka:  Tato stránka byla přeložena automaticky a může obsahovat gramatické chyby nebo nepřesnosti. Naším cílem je to, aby pro vás byl její obsah užitečný. Mohli byste nám prosím dát vědět, jestli vám informace pomohly? Pokud chcete, můžete se podívat na anglickou verzi článku.

Rozšiřte své dovednosti s Office
Projít školení
Získejte nové funkce jako první
Připojte se k účastníkům programu Office Insiders

Byly tyto informace užitečné?

Děkujeme vám za zpětnou vazbu.

Děkujeme vám za váš názor. Vypadá to, že bude užitečné, když vás spojíme s některým z našich agentů z podpory Office.

×