Преминаване към основното съдържание

Студентът е изтрит, но папката им все още се показва в бележника на класа

Когато премахнете ученик от бележник на класа, той вече няма да има разрешение да преглежда и редактира споделеното съдържание на бележника. Но тяхната работа ще остане в бележника, освен ако не изберете да я изтриете, като премахнете ученика.

Ако искате да изтриете тяхното съдържание:

  • Отваряне на бележника на класа в OneNote и изтриване на цялата група секции и синхронизиране на бележника

  • Или Добавете повторно ученика, след което следвайте инструкциите, за да премахнете ученик. Изберете квадратчето за отметка, за да изтриете съдържанието на ученика по време на процеса.

Забележка:  Тази страница е преведена чрез автоматизация и може да съдържа граматически грешки и несъответствия. Нашата цел е това съдържание да ви бъде полезно. Можете ли да ни кажете дали информацията е била полезна за вас? Ето статията на английски за справка.

Разширете уменията си в Office
Преглед на обучението
Получавайте първи новите функции
Присъединете се към участниците в Office Insider

Беше ли полезна тази информация?

Благодарим ви за обратната връзка!

Благодарим ви за вашата обратна връзка. Изглежда, че ще бъде полезно да ви свържем с един от нашите агенти по поддръжката на Office.

×